Мистерија зошто се пронајде во орхидејчето??
btw 4 страни ајхихи ајхуху егзистенс е пеер
ако сакате трач не ја трујте темава можете пп
Не бе грешка беше тоа не е егзистенс, Мањифико е . Печатна грешка. . Битно тешка не е ; )
Добро бе кога одиме оф топик во одредена тема не бркате во чет муабети, зошто?!?! За да си прајме муабет!!
Сеа и овде си прајме муабет, значи не сме оф, таква е темата да си пишуваш што сакаш. Сеа и овде сметаме.. Ох леле, зини земјо сама ќе скокна удулуглајчки
Остана уште од ПП да не избркате. Ух, заборајв. Од таму и да сакате, не мојте ; )
Ав авввв
![]()
Пелениииииииииииииииииииииииииииииииииииии..дајте пеленииииииииииии....
Немој Мисти немој аман голема си.. Аманн![]()
Веројатно правите разлика меѓу нормален групен чат во тема на форум и пп, во спротивно и мене ќе ми заглавува прстот тро отпоќе на Опомениииииииииииииииииииииииииииииии.Метаааааааааааааааааааааал.
Ми заглави прстот тро отпоќе![]()
Веројатно правите разлика меѓу нормален групен чат во тема на форум и пп, во спротивно и мене ќе ми заглавува прстот тро отпоќе на Опомениииииииииииииииииииииииииииииии.
Јас имам имунитет ојачан на опомениЕ арно де, ионака до сега немав, а за да имам не сум прекршила правило.. Ниту сум навредила ниту опцула.. Нели МК бој?![]()
Има, имааа...кога треба како спикерка да најави фото натпреварЈа па очајно сакав да искусам опомена
Тој човек од ко сум јас, а уште малку една година... Не сум видела еден единствен пост да напише.. Он е мистерија за истражување никој друг.
Мисти, според мене имаш конкуренција..![]()
Да бе и боја оди ко алва днево добро се продава боја и балони тоа е хит , а за сендвичи уште ви дават ако де не е лесно да фрлаш и кршиш коа си гладен нели ?Последно време слушам многу се трошел растителен кашкавал во држаава, ти како гурман за сендвичи поделени на митинг како си задоволен засега, вкусни се?
Имало и многу добра посебна салама, не знам колку е точно?