Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Мистерија зошто се пронајде во орхидејчето??
btw 4 страни ајхихи ајхуху егзистенс е пеер
ако сакате трач не ја трујте темава можете пп

Не бе грешка беше тоа не е егзистенс, Мањифико е . Печатна грешка. . Битно тешка не е ; )

Добро бе кога одиме оф топик во одредена тема не бркате во чет муабети, зошто?!?! За да си прајме муабет!!
Сеа и овде си прајме муабет, значи не сме оф, таква е темата да си пишуваш што сакаш. Сеа и овде сметаме.. Ох леле, зини земјо сама ќе скокна удулуглајчки (facepalm)
Остана уште од ПП да не избркате. Ух, заборајв. Од таму и да сакате, не мојте ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Не бе грешка беше тоа не е егзистенс, Мањифико е . Печатна грешка. . Битно тешка не е ; )

Добро бе кога одиме оф топик во одредена тема не бркате во чет муабети, зошто?!?! За да си прајме муабет!!
Сеа и овде си прајме муабет, значи не сме оф, таква е темата да си пишуваш што сакаш. Сеа и овде сметаме.. Ох леле, зини земјо сама ќе скокна удулуглајчки (facepalm)
Остана уште од ПП да не избркате. Ух, заборајв. Од таму и да сакате, не мојте ; )
Пелениииииииииииииииииииииииииииииииииииии..дајте пеленииииииииииии....
Немој Мисти немој аман голема си.. Аманн :rofl
Метаааааааааааааааааааааал.
Ми заглави прстот тро отпоќе :giggle
Веројатно правите разлика меѓу нормален групен чат во тема на форум и пп, во спротивно и мене ќе ми заглавува прстот тро отпоќе на Опомениииииииииииииииииииииииииииииии.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Веројатно правите разлика меѓу нормален групен чат во тема на форум и пп, во спротивно и мене ќе ми заглавува прстот тро отпоќе на Опомениииииииииииииииииииииииииииииии.

Е арно де, ионака до сега немав, а за да имам не сум прекршила правило.. Ниту сум навредила ниту опцула.. Нели МК бој? ;)

• Ми се допаѓа

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Е арно де, ионака до сега немав, а за да имам не сум прекршила правило.. Ниту сум навредила ниту опцула.. Нели МК бој? ;)
Јас имам имунитет ојачан на опомени:rofl абе не му се секирај, ке не аболицира И.П.:p

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
:giggle Ја па очајно сакав да искусам опомена :p
Тој човек од ко сум јас, а уште малку една година... Не сум видела еден единствен пост да напише.. Он е мистерија за истражување никој друг.
Мисти, според мене имаш конкуренција.. :giggle

• Ми се допаѓа

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
:giggle Ја па очајно сакав да искусам опомена :p
Тој човек од ко сум јас, а уште малку една година... Не сум видела еден единствен пост да напише.. Он е мистерија за истражување никој друг.
Мисти, според мене имаш конкуренција.. :giggle
Има, имааа...кога треба како спикерка да најави фото натпревар:roflможеби го мрзи да пишува:D

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Последно време слушам многу се трошел растителен кашкавал во држаава, ти како гурман за сендвичи поделени на митинг како си задоволен засега, вкусни се?
Имало и многу добра посебна салама, не знам колку е точно?
Да бе и боја оди ко алва днево добро се продава боја и балони тоа е хит , а за сендвичи уште ви дават ако де не е лесно да фрлаш и кршиш коа си гладен нели ?

• Ми се допаѓа

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Дај бе луѓе стварно претерувате. Ко да не знаете да направите разлика меѓу форум и чет-рум.
Иако темава гласи баш чет муабети, сепак нејзината намена не е буквално да се прави муабет од по 10тина страни.
Да не верглам еден те ист муабет, целата намена на форумот не е да се збираат тука чамчиња муабет, туку да се споделува искуство. За се` останато имате приватни пораки, фала богу никој тоа право не ви го ускратува. Но никој овде не е должен да ви ги чита вашите сосема ирелевантни муабети каде во последно време освен мали провокации нема никаков плод. Следните постови кои ќе тераат еден те ист муабет ќе бидат бришени.
Првичната намена на темава ќе повторам е ако одреден чет муабет се створи со по 5-10 постови во друга одредена тема, тука да би завршил.
Пишете си ПП, не ве кошта ништо.