Мистерија зошто се пронајде во орхидејчето??
btw 4 страни ајхихи ајхуху егзистенс е пеер
ако сакате трач не ја трујте темава можете пп
Не бе грешка беше тоа не е егзистенс, Мањифико е . Печатна грешка. . Битно тешка не е ; )
Добро бе кога одиме оф топик во одредена тема не бркате во чет муабети, зошто?!?! За да си прајме муабет!!
Сеа и овде си прајме муабет, значи не сме оф, таква е темата да си пишуваш што сакаш. Сеа и овде сметаме.. Ох леле, зини земјо сама ќе скокна удулуглајчки
Остана уште од ПП да не избркате. Ух, заборајв. Од таму и да сакате, не мојте ; )
Ав авввв
Пелениииииииииииииииииииииииииииииииииииии..дајте пеленииииииииииии....
Немој Мисти немој аман голема си.. Аманн
Веројатно правите разлика меѓу нормален групен чат во тема на форум и пп, во спротивно и мене ќе ми заглавува прстот тро отпоќе на Опомениииииииииииииииииииииииииииииии.Метаааааааааааааааааааааал.
Ми заглави прстот тро отпоќе
Веројатно правите разлика меѓу нормален групен чат во тема на форум и пп, во спротивно и мене ќе ми заглавува прстот тро отпоќе на Опомениииииииииииииииииииииииииииииии.
Јас имам имунитет ојачан на опомени абе не му се секирај, ке не аболицира И.П.Е арно де, ионака до сега немав, а за да имам не сум прекршила правило.. Ниту сум навредила ниту опцула.. Нели МК бој?
Има, имааа...кога треба како спикерка да најави фото натпреварможеби го мрзи да пишуваЈа па очајно сакав да искусам опомена
Тој човек од ко сум јас, а уште малку една година... Не сум видела еден единствен пост да напише.. Он е мистерија за истражување никој друг.
Мисти, според мене имаш конкуренција..
Да бе и боја оди ко алва днево добро се продава боја и балони тоа е хит , а за сендвичи уште ви дават ако де не е лесно да фрлаш и кршиш коа си гладен нели ?Последно време слушам многу се трошел растителен кашкавал во држаава, ти како гурман за сендвичи поделени на митинг како си задоволен засега, вкусни се?
Имало и многу добра посебна салама, не знам колку е точно?