Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Па за фалење е, ама не сум по баклавата многу, повеќе сакам чоколадна торта, такви некои слатки на база на чоколадо :p

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Умре ѓупката што не фалеше сеа мораме сами.. :p
па нели скопчавте дека сакав да се пофалам дека сум вредна :giggle:sram

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
ВВВВВВВВВВВВВВВВММММММММММММММРРРРРРРРРРРРРООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Работава стварно ме загрижува, кој знае колку е полно политичкото корзо а Соланге?!
Жива душа на форумов нема. Сеа сите вжарени, очите им се излезени од викање, без глас останати.. Ох души :rofl
Ма не само тука лавице...по цел интернет ги нема еве веке три дена...или скршиле нозе на корзо или пак се десило оноа "The sandwich gone bad".:rofl
Е тие истите што глумат веке две години неопределени, секогаш кога има протести ги нема на интернет насекаде.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ма не само тука лавице...по цел интернет ги нема еве веке три дена...или скршиле нозе на корзо или пак се десило оноа "The sandwich gone bad".:rofl
Е тие истите што глумат веке две години неопределени, секогаш кога има протести ги нема на интернет насекаде.
На жалост работава не е да се паѓаш од смеење..многу убаво се знае овде кој е од страната на вандалите, на дебилните пилиштарци кои се поведени од најголемиот простаклук, од најголема струмичка сељандура...се знае и кој е од страната на другата група протестанти кои се обидуваат по мирен начин да го искажат своето незадоволсво од донесените одлуки на претседателот.
Очигледно е дека тебе не те тангираат овие работи, затоа си секогаш спремен за бош моабети.

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Јас тука не ги споменав оние што не излегуваат на корзото.
Тие се мнозинството, 200 000 политиканти наспроти 1.700 000.
Зошто да протестираат против одлука која е неминовна. Мислиш дека ако немаше аболиција ке имаше избори или мир? А-ха вчера////
Исто како и што ке немаше војна на времето да немаше амнестија за сите.
Дипломатијата понекогаш се коси со логиката на работите.
Претседателот направи прав потег во вистинско време.
Време е за избори...се друго нека остане зад нас затоа што Македонија има поважни работи во моментов од политичките војни.