Чет муабети (ти реков-ми рече)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Јас тука не ги споменав оние што не излегуваат на корзото.
Тие се мнозинството, 200 000 политиканти наспроти 1.700 000.
Зошто да протестираат против одлука која е неминовна. Мислиш дека ако немаше аболиција ке имаше избори или мир? А-ха вчера////
Исто како и што ке немаше војна на времето да немаше амнестија за сите.
Дипломатијата понекогаш се коси со логиката на работите.
Претседателот направи прав потег во вистинско време.
Време е за избори...се друго нека остане зад нас затоа што Македонија има поважни работи во моментов од политичките војни.
Освен сдс никој не се противи за изборите ама потегот на Иванов не е ниту во право време,нити е исправен...да не коментираме тука..сакав само да ти кажам дека цел народ во оваа држава е засегнат и не му баш до шегачење и лајковање.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Во право време е и во вистинска насока.
Таткото на нацијата не само што се обиде да ја спаси нацијата туку и на грешниците им ги симна од глава уцените по нивниот живот.
Тоа е голема работа да го направиш и да се вмешаш а да не те тангира лично тебе таква закана.
Таков човек ке биде запамтен.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Во право време е и во вистинска насока.
Таткото на нацијата не само што се обиде да ја спаси нацијата туку и на грешниците им ги симна од глава уцените по нивниот живот.
Тоа е голема работа да го направиш и да се вмешаш а да не те тангира лично тебе таква закана.
Таков човек ке биде запамтен.
Го слушав Иванов со своите изјави пред сите тв.медиуми..незнам што да кажам веќе..толку сме сите напнати..ме мрзи и да пишувам..

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Еве што сака да каже всушнот тој со неговата одлука.
Кој не грешел нека фрли камен прв.
Не оди тоа така Мисти...
Како ке му објасниш на некој што сега го теретат за тоа што пред него тие за истите работи не одговарале.
Ова фалеше одавна... да се пресече еднашка.
Тотална амнестија за лопурдите, кодошите и предавниците па избори и со ум од моментот на изборите.
Другата опција е граѓанска војна. Засрано е до даска се и за тоа се сите криви во Македонија со нивниот политички избор сите овие децении.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Еве што сака да каже всушнот тој со неговата одлука.
Кој не грешел нека фрли камен прв.
Не оди тоа така Мисти...
Како ке му објасниш на некој што сега го теретат за тоа што пред него тие за истите работи не одговарале.
Ова фалеше одавна... да се пресече еднашка.
Тотална амнестија за лопурдите, кодошите и предавниците па избори и со ум од моментот на изборите.
Другата опција е граѓанска војна. Засрано е до даска се и за тоа се сите криви во Македонија со нивниот политички избор сите овие децении.
Уууууууууф..политички избор...што имавме да бираме од понуденото..мадиња голи...ај батали.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Ќе ве замолам повеќе палачинки, помалку политика на темава.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Сеа нема јајца ни за велигден, а па за кајгана да не збориме :zelen