Немој, ке треба нов некој да си фатиш.Лелеејј аман и ја уште се дружам со тој порок. Никако да раскинеме
Лелеејј аман и ја уште се дружам со тој порок. Никако да раскинеме
Se srekavaat dva prijatelki i ednava na drugava i veli: Lele cigarite ke oskapuvale!! I ovaa odgovara: Aaa mora drug porok da barame!Tuku sto da bide??!?? Se mislele i na ednava i teknalo, rekla: Znam!! Mi tekna!! K*roj ke pusime!!! I drugava zacudena: A mor, kaj ke najdam deneska jas 20???Немој, ке треба нов некој да си фатиш.
Se srekavaat dva prijatelki i ednava na drugava i veli: Lele cigarite ke oskapuvale!! I ovaa odgovara: Aaa mora drug porok da barame!Tuku sto da bide??!?? Se mislele i na ednava i teknalo, rekla: Znam!! Mi tekna!! K*roj ke pusime!!! I drugava zacudena: A mor, kaj ke najdam deneska jas 20???
Slatki sni od mene drustvo!
Me nasmea na glas na cela maka
ama uste Solange da bese zensko
Мујо и Хасо решиле да сковаат нешто и со 20 евра тропнале на вратата од еден бордел.
Излегол вратарот и ги прашал што бараат. Му одговориле дека сакат да коваат нешто за 20 евра. На тоа вратарот им одговорил дека со 20 евра може да се ебат у гз и им ја треснал вратата пред нос. Послем 15 минути пак тропаат и им отвара вратарот.
-Што е бе пак вие двајца?
--Абе ние си завршивме работа, кај треба да се плати?