Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Еве јас ќе се ставам на твое место,среќо.
Како прво не би мавал на секое куче камен и би го пуштил караванот да продолжи.Ти се жалиш дека имаш проблем со натрупани мислења од некои членови од форумот,кои што не ти се допаѓаат и ти ствараат болка во мозокот!?Факт е дека ти е потребна замена,или целосно отстранување од тука.Штом си стигнала до степен да доживееш болака во мозокот,значи дека алармот се запалил.Зошто сакаш да декларираш членови од форумот,кои се и какви се,едноставно можеше во пп да им соопштиш тоа што ти теже на душата.Мое мислење е дека не е вкусно да "резилиш"членови,само затоа што тебе не ти се свиделе.Еве мене ми се свиѓат нејзините постови,што правиме сега?
Факт е дека може нешто неумесно да ни прелета на секој од нас,но одма не треба да се зема мило за драго.Ако викаме дека е виртуелно дружењето на дорумот,витуелно сваќај ги мислењата,тогаш мозокот ке ти биде помирен.
Во право си.

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Не можам јас да си вадам од ракав информации ако сама не се изјаснила дека е така. И не е невкусно воопшто ако некој препише нешто што ти сам си го напишал за себе, невкусно е да си на мое место и секој ден да се уклучуваш на форум и да гледаш по 100 начукани мислења што ми предизвикуваат болки во мозокот од нејзе и од тебе. Е ај сега ти стави се на мое место среќо...
Објасни ми само, како моите 100 мислења тебе ти предизвикуваат болки во мозокот а некој други во еден ден ќе иштанцаат 100 мислења и никому ништо!?? Прво не ти доликува како член на администрација на овој форум да ми праќаш навреди и измислени твој заклучоци, ако имаш нешто против мене лично, прати ми во порака па ќе се разбереме.
Можеби и мене не ми се допаѓаат твоите мислења за филмовите и др ама не сум те опоменала.
Изјасни се барем кој колку мислења дневно треба да стави на овој форум, барем да знаеме и да не ти предизвикуваме потрес на мозокот.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Еден крал на едно многу богато кралство, пред својата смрт ги повикал сите свои три керки за да одлучи која ке го наследи на престолот, бидејки си немал синови.
Им поставил само едно прашање.-Колку ме сакате?
Највозрасната одговорила-Мој суверен владару, јас те сакам како цело богатство, злато и дијаманти што го има во трезорот.
Средната керка одговорила-Кралу наш, јас те сакам како сета свила, кадифе, накит и трпези што ни ги дозволи сите овие години.
Најмалата одговорила-Татко, те сакам и ке ми недостигаш како солта.

Кралот издал декрет со кој најмалата керка го наследила на тронот.

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Модераторски обврски не мешајте, колку Хоуп е добар модератор во својот дел нема врска со нејзините мислења кон членовите. По не знам кој пат модератор не е машина што само модерира.
Да речеме дека пишала во "Впечатоци од членови". Ќе сменеше нешто?

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Redhead

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Модераторски обврски не мешајте, колку Хоуп е добар модератор во својот дел нема врска со нејзините мислења кон членовите. По не знам кој пат модератор не е машина што само модерира.
Да речеме дека пишала во "Впечатоци од членови". Ќе сменеше нешто?
И во играчница, и во поезија или хумор, кај и да го пишала, ИСТО ќе беше, немаше да се смени ништо...те молам не прави бедни обиди да ја оправдаш, те молам.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
некои членови од форумот,кои што не ти се допаѓаат и ти ствараат болка во мозокот!?Факт е дека ти е потребна замена,или целосно отстранување од тука.Штом си стигнала до степен да доживееш болака во мозокот,значи дека алармот се запалил.Зошто сакаш да декларираш членови од форумот,кои се и какви се,едноставно можеше во пп да им соопштиш тоа што ти теже на душата.Мое мислење е дека не е вкусно да "резилиш"членови,само затоа што тебе не ти се свиделе.Еве мене ми се свиѓат нејзините постови,што правиме сега?

It takes a genius to know a genius како што кажуваат во Белфаст.:kafe
Ами тоа е реалноста не е тоа нешто за кое треба да се навреди некој, пример се претпоставува дека читањето на твои постови може да предизвика исти последици како фронтална лоботомија...или тотално разочарување во човечкиот род, па дури и да послужи како прилично јак аргумент против креационистичките теории, нема шанси некое божанство да те створило по негов лик...

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
И во играчница, и во поезија или хумор, кај и да го пишала, ИСТО ќе беше, немаше да се смени ништо...те молам не прави бедни обиди да ја оправдаш, те молам.
Би сакал да ја искористам приликава и да те замолам да не ме навредуваш мене повеке за тоа што се обидувам да ти посветам внимание на некој начин со дружење кога времето ми дозволува, затоа што тоа го сакам и ми се допаѓа твојот хумор и досетливост.
Никогаш не би те навредил јас, но не сакам да ми трпи душата навреди затоа што стварно незнам до каде е границата за издржливост.(flower)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Објасни ми само, како моите 100 мислења тебе ти предизвикуваат болки во мозокот а некој други во еден ден ќе иштанцаат 100 мислења и никому ништо!?? Прво не ти доликува како член на администрација на овој форум да ми праќаш навреди и измислени твој заклучоци, ако имаш нешто против мене лично, прати ми во порака па ќе се разбереме.
Можеби и мене не ми се допаѓаат твоите мислења за филмовите и др ама не сум те опоменала.
Изјасни се барем кој колку мислења дневно треба да стави на овој форум, барем да знаеме и да не ти предизвикуваме потрес на мозокот.
Никој ништо не измислува. Тоа што таа го напиша е мислење за член (во овој случај ти) исклучиво изградено на база на твои постови тука.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Би сакал да ја искористам приликава и да те замолам да не ме навредуваш мене повеке за тоа што се обидувам да ти посветам внимание на некој начин со дружење кога времето ми дозволува, затоа што тоа го сакам и ми се допаѓа твојот хумор и досетливост.
Никогаш не би те навредил јас, но не сакам да ми трпи душата навреди затоа што стварно незнам до каде е границата за издржливост.(flower)
Хахахахаааа..колку ти знае тоа црпката:rofl добро е кога немаш и ти мозочни болки од мене а граница на издржливост имаш од Скопје па до Канада(flower)Нема повеќе да те навредувам:D

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Хахахахаааа..колку ти знае тоа црпката:rofl добро е кога немаш и ти мозочни болки од мене а граница на издржливост имаш од Скопје па до Канада(flower)Нема повеќе да те навредувам:D
Кул, смеј ме како што знаеш тоа да го правиш добро.
И отвори ја темата.:D