Чет муабети (ти реков-ми рече)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Никој ништо не измислува. Тоа што таа го напиша е мислење за член (во овој случај ти) исклучиво изградено на база на твои постови тука.
Тоа значи дека и ти имаш болки во мозокот, бре мајката, па вие овде се сте умоболни....

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Избега тој од тука, изгледа си го навредил многу:)
Не сум јас бе, вие не му правите друштво...да е во Канада ке му се исуши јазикот од работа. Многу жени сакаат такви поданици.:rofl

Е морам ова да ти го напишам за една моја комшика.
Сандачињата за пошта ни се збирни, значи на едно место сите на купче со бројки.
Арно ама зимно време од што е многу ладно замрзнува се па и бравите од сандачињата.
Комшикава стално сум приметил дека прима мистериозни пакетчиња на две недели и секој Петок навечер различна кола е паркирана пред нејзината гаража.
Еднашка идам јас да си земам пошта и гледам погрешено пакетче у моето сандаче ама со нејзината адреса.
Ме изеде љубопитност, го отворив ама и адресата на него залепена со трака ја одстранив.
Што да видам внатре...Дилдо ама како кактус напраено и пар лисици и корбач(камшик).
Почнав да си се смејам онака:rofl, и гледам некој позади мене ми вика.
Верувам дека иако нема адреса на пакетот тоа е мое.
Се вртам и комшикава позади мене. Викам, ох каква случајност во исто време дојдовме.
Она ми го зима пакетот од раце, и ми намигнува и ми вика, комшија си ми, нема да е лошо да пиеме некогаш кафе, ако те пушти жена ти де.
Пропаднав у земја јас наместо она...мува не ги лази жениве тука.:D

Последна промена:

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Можеби и мене не ми се допаѓаат твоите мислења за филмовите и др ама не сум те опоменала.
Друго е да пишуваш онаму кај што сакаш за тоа што те интересира, фино и културно, а сосем трето е во секој под-форум и во секоја тема да пишуваш оф топици полни со навреди и провокации. И што јас драга орхидејке пишувам за филмовите па треба да ме опоменеш?

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Друго е да пишуваш онаму кај што сакаш за тоа што те интересира, фино и културно, а сосем трето е во секој под-форум и во секоја тема да пишуваш оф топици полни со навреди и провокации. И што јас драга орхидејке пишувам за филмовите па треба да ме опоменеш?
Јас нема да бидам дрска и нетрпелива жена, со тебе во дискусија нема да влагам оти ми е страв да не ти предизвикам умоболие, ете ќе те поштедам.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас нема да бидам дрска и нетрпелива жена, со тебе во дискусија нема да влагам оти ми е страв да не ти предизвикам умоболие, ете ќе те поштедам.
Ете направи исклучок само денес и одговори ми што точно пишувам за филмовите, а треба да бидам опоменета?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
@misterija
Со секоја твоја реплика ти самата навредуваш директно. Ете во погорниот пост јас никаде не спомнав дека мене ми создаваш главоболки а ти со твоја лична констатација ме правиш умоболен. :eek

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
@misterija
Со секоја твоја реплика ти самата навредуваш директно. Ете во погорниот пост јас никаде не спомнав дека мене ми создаваш главоболки а ти со твоја лична констатација ме правиш умоболен. :eek
Извини, но те сфтаив дека и тебе ти создавам болки во мозокот....некој сам си кажа дека има умоболие, не го измислив јас.
Па и ти одма скокаш, мене што не ме направија, и фамилија, и партиска книшка ми извадија..уште и фискална од купен вибратор да извадеа од Валијант и уште еден куп работи...(facepalm):sram