Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Гордост? Ти од Вевчани си? Ако си, кажи ми зошто го бркавте кучето по улици за да го ставите на колец па во оган, и кокошките исто што ги стававте на колци и се гордеевте?
Е уште нешто, ретардиран ви е карневалот.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Гордост? Ти од Вевчани си? Ако си, кажи ми зошто го бркавте кучето по улици за да го ставите на колец па во оган, и кокошките исто што ги стававте на колци и се гордеевте?

Woow!
Ej ti blagodaram na komplimentite!
SME GO BRKALE KUCETO? Ma nemoj! Kuceto e mrtvo najdeno. Drugi zivotni namerno ne se kolat ne se ubivaat. Mrtvi se samo svinjite i kokoskite.
Za lugje ko tebe ne e vredno covek da se zamara. A za kuceto e mn dobro objasneto ako ne si dobro informiran otvaraj ke procitas!
A za kokoskite zivi sto gi bodea lani iskreno i mene.mi bese grev i ne go opravduvam posto toa. SAMO lani se sluci.
Vekovi na nazad se bodele kokoski na vili AMA MRTVI i se koristi opaska i koza od svinja pa zosto togas ne reagiravte be ligushi edni!!!
OVOJ KARNEVAL NE E ZA SEKOJ!
TOJ ADRENALIN . BRACKA NIKAD NEMA DA MOZES DA SFATIS ZS NE TI E VI KRVTA! I nikad nema da ti bide. ;) ova ti e paganstvo!
Se izvinyvam za lat

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Woow!
Ej ti blagodaram na komplimentite!
SME GO BRKALE KUCETO? Ma nemoj! Kuceto e mrtvo najdeno. Drugi zivotni namerno ne se kolat ne se ubivaat. Mrtvi se samo svinjite i kokoskite.
Za lugje ko tebe ne e vredno covek da se zamara. A za kuceto e mn dobro objasneto ako ne si dobro informiran otvaraj ke procitas!
A za kokoskite zivi sto gi bodea lani iskreno i mene.mi bese grev i ne go opravduvam posto toa. SAMO lani se sluci.
Vekovi na nazad se bodele kokoski na vili AMA MRTVI i se koristi opaska i koza od svinja pa zosto togas ne reagiravte be ligushi edni!!!
OVOJ KARNEVAL NE E ZA SEKOJ!
TOJ ADRENALIN . BRACKA NIKAD NEMA DA MOZES DA SFATIS ZS NE TI E VI KRVTA! I nikad nema da ti bide. ;) ova ti e paganstvo!
Se izvinyvam za lat
Не ни сaкaм дa гo oсетaм тoa, сoбрaни лудaци и бркaaт живoтни зa дa ги нaбивaaт нa вили. И немoј дa лaжеш декa билo мртвo кучетo кoгa секaде имaше декa некoлку oд тие твoите сoселaни гo бркaле низ тoa селoтo вaше, сo стaпoви, кoлци и штo уште не. Срaмoтa, пa уште гoрдoст, oди скриј се некaде. Јaс дa сум oд Вевчaни, немa дa кaжувaм, ќе лaжaм декa срaм ќе ми е дa кaжaм oд кaј сум.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Гоρда су што су ВЕВЧАНΚА! Κеρвта вевчансκа вρиет а душмани само может од моκа да пуκет!
Хахаха па со стапови го бρκале κучето :rofl
Буρлесκи

• Ми се допаѓа
Реакции: Io Sono

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Гоρда су што су ВЕВЧАНΚА! Κеρвта вевчансκа вρиет а душмани само может од моκа да пуκет!
Хахаха па со стапови го бρκале κучето :rofl
Буρлесκи
http://republika.mk/?p=373153
http://vesti.mk/read/news/4296180/1...ivi-kokoshki-na-vila-na-vevchanskiot-karneval

Измачувано па убиено, за некого да го мачиш треба да е жив. А и како што кажа дека веќе било убиено, кој го убил? Самото се убило? Или болно било?
Не ни очекувам друг одговор од тебе, Вевчанци се толку дигнати што си мислат над сите се па што сакаат ќе прават. Крвта ви вриела, море бегај таму скриј се. Јаката работа што сте имале, карневал, лудаци едни дигнати. И плус имате најглуп дијалект, мока, вриет, мислам стварно, за никаде сте.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
http://republika.mk/?p=373153
http://vesti.mk/read/news/4296180/1...ivi-kokoshki-na-vila-na-vevchanskiot-karneval

Измачувано па убиено, за некого да го мачиш треба да е жив. А и како што кажа дека веќе било убиено, кој го убил? Самото се убило? Или болно било?
Не ни очекувам друг одговор од тебе, Вевчанци се толку дигнати што си мислат над сите се па што сакаат ќе прават. Крвта ви вриела, море бегај таму скриј се. Јаката работа што сте имале, карневал, лудаци едни дигнати. И плус имате најглуп дијалект, мока, вриет, мислам стварно, за никаде сте.
А бρе ќе си пуκниш од мОκа!
:rofl
Униκатни сме и само ние го имаме ова ЗАДОВОЛСТВО. Се дρуго што пρоизлегува е лоша κопија.
И да знаеш. Κучето беше ПОЧИНАТО а не болно па убиено з да му се сκρатат маκите.
+ κажав. Не вρеди човеκ со таκви κо тебе да се ρаспρава.
Ухху уште 5 дена. Ај повели на κаρневал може и тебе ќе те измачуваат κо κучето а? Шо виκаш? :rofl:svirka

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Ми текна од лани Je suis песот од Вевчани :D
Инаку мислам дека сите тие забегани садизми им беа генерална проба пред да прејдат кон жртвување луѓе :kafeсе очекуваат сцени како во оној филмот со Дастин Хофман кога беше во Корнвол...

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra, Lady* and Altaïr