Чет муабети (ти реков-ми рече)

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
Демек ти беше тука и ги знаеш кои се тие членови што ги збори орхидејата. Па дури ни она врска нема колку добри „форумаши“ заминаа од форумот, ама тоа е веќе друга тема.

Кој поход бе трпе? Мене не ми пречите ти и мало што сте вегани, ми пречи кога ти трескаш глупости без да размислиш. Твоите постови знаеш на што потсеќаат? На повраќаници од зборови. Нити конструкција имаат, тешки се за читање, се губиш пишувајќи... очи болат од такви постови.
Болат, вистината боли.
Секогаш кога некој ти контрира тебе те боли и се втурнуваш во поход заедно со компанијата

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Никој не ти дошол да ти држи предавање, разбери еднаш во таа твоја глава, едноставно некој дошол да се дружи со Вас ама вие никого не прифа
ате...тука ви е проблемот.
Не сме прифаќале...

Добро....

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ај да те прашам која тема е подржана со факти..ај на пр. кога се обидов за здравството да кажам дека има нова опрема, реновиијарани објекти идр. ми скокна како загари овие анти владиниве админи и ме убија и мене и меракот....а и било која друга тема да сакаш да отвориш и нормално да продискутираш, одма наидуваш на подсмев, и тн.Нели е така!???
Ете гледаш, ти не прифаќаш мислење различно од твоето. Не мора да значи дека сите се задоволни од здравството. А антивладини пропаганди во „сукоб“ провладини, секогаш имало... ако си провладина, истерај си ја работата, барај си факти и бори си се за ставот, ако те победат антивладините, значи до тебе е :)
Ете, отвори ја темата каде што мајките си зборуваат за своите маки кога се пораѓале, какви се условите во породилните одделенија... Што убаво со лични искуства е кажано сѐ што треба да се каже, да ти е мерак да читаш и мака што во таква состојба се наоѓаат најсветите во мигот битија на планетата.
Инаку, знаеш колку теми, заминале во заборав... а со труд биле отворени? И што да правиме сега, не можеме да очекуваме сите да се интересираат за истите работи и да ги сметаат за убави и вредни за дискутирање.
Еве јас, пред некое време отворив тема за анализирање на народни песни од митолошки аспект, ниту еден коментар на темата, не ја затворија, ама остана заборавена - ај да се убијам сега.
Исто така, пред некое време отворив и тема на која сакав да ги преведувам рециталите на Факундо Кабрал, се испокаравме на темата со еден, сега ми се чини, неактивен член, и не ми се уби желбата за преведување, но едноставно ме мрзи да преведувам, кога знам дека очигледно само мене ми се интересни :)
Реакцијата што ќе се предизвика на темите... не можеш да ја контролираш, она што можеш да контролираш - се твоите мисли.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Никој не ти дошол да ти држи предавање, разбери еднаш во таа твоја глава, едноставно некој дошол да се дружи со Вас ама вие никого не прифа

Оти да не прифаќаме? Ако некој ти напише нешто контра не значи дека не те прифатил туку дека неговиот став е спротивен и треба да се дообјасните. Наместо тоа ти одбираш да се лутиш и да кажуваш дека си дискриминирана.

Болат, вистината боли.
Секогаш кога некој ти контрира тебе те боли и се втурнуваш во поход заедно со компанијата
Која компанија бе трпе? Какви походи? Ако сакав да те збришам можев да ти лупнам сто казнени и ќе те немаше воопшто и ќе ти го ловев секој нов профил. Тогаш ќе имаше причини да збориш за диктатура. Тебе сум ти избришал пет мислења во кои што навредуваше членови и мислиш дека си угнетен.

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
Колку членови се зачленија минативе 2 месеци, барајки прибежиште од реалниот свет, полн со неправилности, бараа одговори на своите проблеми од кои се срамеле во реалниот свет. Но тука добија исмејување, неприфаќање, омаловажување само затоа што тој/таа не припаѓа во нивната мала околина на админи и на до админи.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Колку членови се зачленија минативе 2 месеци, барајки прибежиште од реалниот свет, полн со неправилности, бараа одговори на своите проблеми од кои се срамеле во реалниот свет. Но тука добија исмејување, неприфаќање, омаловажување само затоа што тој/таа не припаѓа во нивната мала околина на админи и на до админи.
Ајде статистичар, кажи колку биле тие? Наведи ги ако може.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ете гледаш, ти не прифаќаш мислење различно од твоето. Не мора да значи дека сите се задоволни од здравството. А антивладини пропаганди во „сукоб“ провладини, секогаш имало... ако си провладина, истерај си ја работата, барај си факти и бори си се за ставот, ако те победат антивладините, значи до тебе е :)
Ете, отвори ја темата каде што мајките си зборуваат за своите маки кога се пораѓале, какви се условите во породилните одделенија... Што убаво со лични искуства е кажано сѐ што треба да се каже, да ти е мерак да читаш и мака што во таква состојба се наоѓаат најсветите во мигот битија на планетата.
Инаку, знаеш колку теми, заминале во заборав... а со труд биле отворени? И што да правиме сега, не можеме да очекуваме сите да се интересираат за истите работи и да ги сметаат за убави и вредни за дискутирање.
Еве јас, пред некое време отворив тема за анализирање на народни песни од митолошки аспект, ниту еден коментар на темата, не ја затворија, ама остана заборавена - ај да се убијам сега.
Исто така, пред некое време отворив и тема на која сакав да ги преведувам рециталите на Факундо Кабрал, се испокаравме на темата со еден, сега ми се чини, неактивен член, и не ми се уби желбата за преведување, но едноставно ме мрзи да преведувам, кога знам дека очигледно само мене ми се интересни :)
Реакцијата што ќе се предизвика на темите... не можеш да ја контролираш, она што можеш да контролираш - се твоите мисли.
Само се реален и искрен соговорник може да си ги бранам ставовите...кога имаш одспротива човек кој гледа на секој начин да те омаловажи и тебе и држава и народ, тогаш попаметниот бега.Насловот за насилство во породилиштата можеше да се смени во искуства при породувањата, убави , неубави, ама она беше тенденциозно и невистинито...ете, ти имаш деца, пренеси некое искуство од женати, дали ке се фали или навистина имала насилен третман.

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
Јас. Освен Хоуп никој друг не ме прифати, ниту ме сВаќа.
Ајде статистичар, кажи колку биле тие? Наведи ги ако може.
Altair подолу си пиша.
Мало Заувек не ја прифакате уште од првиот миг.
Девојчето со Аврил Лавињ, Хим и други теми што отвори за секс и слично, не ја прифативте сега ја нема.
Мене не ми прифативте. (Ниту пред да почнам да ви кажувам вистината)
Сигурно има и други, вие како админи имате кој кога се пријавил не јас. Исто како што грују има бројка кој зима социјални станови, кои ги намерно брише од листата за социјална помош само како да има помала бројка на невработеност ..... То не е диктатура ?

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°