Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ете на пример ти водиш во таа категорија. Имаш којзнае колку коментари кои што апсолутно ништо не кажуваат и немаат значење.
Ако сакаш нешто паметно да прочиташ, отвори тема за „паметни“ работи и можеби ќе прочиташ.
Каде има таква, посочи ми ја поточно??

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Каде има таква, посочи ми ја поточно??
Има насекаде низ форумот паметни теми и паметни мислења, дискусии водени од членови кои што сакале да пишуваат постови со цел наместо да лупетаат безвредни коментари. Потруди се, ќе си најдеш сигурно.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Некогаш беспотребните глупости, укажуваат на неписменост, што за жал во случајов е секогаш.

Другар, јас темата престанав да ја читам, искрено, ради тебе.
Нема везе неписменост и овие овде таканаречени беспотребни глупости, е сега ако мислиш дека јас сум неписмена тоа е твое мислење.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Има насекаде низ форумот паметни теми и паметни мислења, дискусии водени од членови кои што сакале да пишуваат постови со цел наместо да лупетаат безвредни коментари. Потруди се, ќе си најдеш сигурно.
Има, да, знам и сум ги прочитала, но тие што ги пишале нажалост не се веќе тука, на овој форум, а некои се тука ама само се посматрачи и немаат ќеиф да пишуваат повеќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
Tвоите коментари во веган беа луептарии безвредни.
Но ајде собери си ја бандата и во поход по нас малцинството

Има, да, знам и сум ги прочитала, но тие што ги пишале нажалост не се веќе тука, на овој форум, а некои се тука ама само се посматрачи и немаат ќеиф да пишуваат повеќе.
Мислам дека нема да го свати одговорот зошто ги нема повеке тука

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Нема везе неписменост и овие овде таканаречени беспотребни глупости, е сега ако мислиш дека јас сум неписмена тоа е твое мислење.
Како нема врска?
Кога се говори на една тема, ставовите што се изнесуваат треба да бидат поддржани со издржани факти, докази, неретко и со цитати од еминентни имиња. Така произнесеното мислење отвара убав пат за прекрасна конверзација, дискусија, конфронтација.
Кога мислењата се формулирани хаотично и без стабилен пристап кон темата сѐ ова што погоре го наведов не е отворено како можност, туку затворено.
Еве конкретно на темата за Вегани... што во денешно време е нешто многу актуелна... јас си сакав многу да коментирам, и морам да признам дека најиздржани коментари имаше оставено @malo колку и на моменти да беа со лабави докази и факти. Сѐ друго беше чиста репродукција на некои квази статии на квази веб страници, што не само што се стопати прочитани, туку и се толку досадни, што на човек му доаѓа да болва.

Едит: Во однос на твојата писменост/неписменост, можеби ќе биде подобро да почнеш наместо к, да пишуваш ќ, каде што треба... чисто за да биде поубаво за читање... :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ајдееее....
Најинтересни ми се овие кои дошле од друг помасовен форум тука да ми држат предавања како требало да се води форумов, а ни мање ни више имаат претензии да калимерисуваат и даваат удари испод појас демек они се увек у право, дури и коа не се. Претенциозно нарушување на квалитет, ништа мање - ништа више.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Како нема врска?
Кога се говори на една тема, ставовите што се изнесуваат треба да бидат поддржани со издржани факти, докази, неретко и со цитати од еминентни имиња. Така произнесеното мислење отвара убав пат за прекрасна конверзација, дискусија, конфронтација.иКога мислењата се формулирани хаотично и без стабилен пристап кон темата сѐ ова што погоре го наведов не е отворено како можност, туку затворено.
Еве конкретно на темата за Вегани... што во денешно време е нешто многу актуелна... јас си сакав многу да коментирам, и морам да признам дека најиздржани коментари имаше оставено @malo колку и на моменти да беа со лабави докази и факти. Сѐ друго беше чиста репродукција на некои квази статии на квази веб страници, што не само што се стопати прочитани, туку и се толку досадни, што на човек му доаѓа да ба.
Ај да те прашам која тема е подржана со факти..ај на пр. кога се обидов за здравството да кажам дека има нова опрема, реновиијарани објекти идр. ми скокна како загари овие анти владиниве админи и ме убија и мене и меракот....а и било која друга тема да сакаш да отвориш и нормално да продискутираш, одма наидуваш на подсмев, и тн.Нели е така!???

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Tвоите коментари во веган беа луептарии безвредни.
Но ајде собери си ја бандата и во поход по нас малцинството

Мислам дека нема да го свати одговорот зошто ги нема повеке тука
Демек ти беше тука и ги знаеш кои се тие членови што ги збори орхидејата. Па дури ни она врска нема колку добри „форумаши“ заминаа од форумот, ама тоа е веќе друга тема.

Кој поход бе трпе? Мене не ми пречите ти и мало што сте вегани, ми пречи кога ти трескаш глупости без да размислиш. Твоите постови знаеш на што потсеќаат? На повраќаници од зборови. Нити конструкција имаат, тешки се за читање, се губиш пишувајќи... очи болат од такви постови.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ајдееее....
Најинтересни ми се овие кои дошле од друг помасовен форум тука да ми држат предавања како требало да се води форумов, а ни мање ни више имаат претензии да калимерисуваат и даваат удари испод појас демек они се увек у право, дури и коа не се. Претенциозно нарушување на квалитет, ништа мање - ништа више.
Никој не ти дошол да ти држи предавање, разбери еднаш во таа твоја глава, едноставно некој дошол да се дружи со Вас ама вие никого не прифа
ате...тука ви е проблемот.