Ете гледаш, ти не прифаќаш мислење различно од твоето. Не мора да значи дека сите се задоволни од здравството. А антивладини пропаганди во „сукоб“ провладини, секогаш имало... ако си провладина, истерај си ја работата, барај си факти и бори си се за ставот, ако те победат антивладините, значи до тебе е
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Ете, отвори ја темата каде што мајките си зборуваат за своите маки кога се пораѓале, какви се условите во породилните одделенија... Што убаво со лични искуства е кажано сѐ што треба да се каже, да ти е мерак да читаш и мака што во таква состојба се наоѓаат најсветите во мигот битија на планетата.
Инаку, знаеш колку теми, заминале во заборав... а со труд биле отворени? И што да правиме сега, не можеме да очекуваме сите да се интересираат за истите работи и да ги сметаат за убави и вредни за дискутирање.
Еве јас, пред некое време отворив тема за анализирање на народни песни од митолошки аспект, ниту еден коментар на темата, не ја затворија, ама остана заборавена - ај да се убијам сега.
Исто така, пред некое време отворив и тема на која сакав да ги преведувам рециталите на Факундо Кабрал, се испокаравме на темата со еден, сега ми се чини, неактивен член, и не ми се уби желбата за преведување, но едноставно ме мрзи да преведувам, кога знам дека очигледно само мене ми се интересни
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Реакцијата што ќе се предизвика на темите... не можеш да ја контролираш, она што можеш да контролираш - се твоите мисли.