Дупли јузерАбе океј тоа глас, стас, мас не знам што. Муабетот ми е што те инспирирала да направиш?
Слушај ти ваму...се дупли јузери ти се во глава, пак на мене ке ми ги припишеш..бери паметДупли јузер![]()
Тој што си ја има мувата на капа прв ме цитираСлушај ти ваму...се дупли јузери ти се во глава, пак на мене ке ми ги припишеш..бери памет![]()
Абе јас уплав имам, а се појави некој знам дека за мене ке го закачитеЧекајте бе другари. Јас прашав нешто и чекам одговор. За дупли јузер ве молам без докази не обвинувајте.
Како што ја згреши изреката така и мене ме утна и немој по втор пат да ти се случиТој што си ја има мувата на капапрв ме цитира
- Црнобела изрека
А дека ти е таа куропушачката..упсс..пуропушачката...го избркавте девојчетоЧекајте бе другари. Јас прашав нешто и чекам одговор. За дупли јузер ве молам без докази не обвинувајте.
Сρце мое! Зошто се мачиш уште. Отρпни веќе. Знаеш κој е κρугот, знаеш се κаκо κе се одвива. Знаеш деκа κе си исплуκана паκ..Абе јас уплав имам, а се појави некој знам дека за мене ке го закачите: