Црн Петок за Македонија!

• Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
    - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
    - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
    - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Да јас колку што разбрав биле сечени со нож.
Затоа викам ова е неправедна држава,бидетет сигурни дека нема да ни ги кажат и да ги најдат
Се плашам да не се дезинформации,батали да не направиме глупост со муабетов:nah

TheCat

Староседелец
22 февруари 2012
193
381
663
или можеби намерно се одвлекува вниманието на јавноста со организирање на вакви протести?
Јас мислам дека намерно е одземено вниманието на јавноста за да се закашка некоја друга работа т.е. да се запре или успори акцијата детонатор. Ако е така жалосно е што животот го изгубија млади луѓе

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
не го мешајте детонатор со ова убиство.ОВАА УБИСТВО Е ЗНАК НА ТЕРОРИЗАМ ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ АКО НЕ БЕШЕ ТЕРОРИЗАМ ОРГАНИЗИРАН ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ ШТО НЕ СЕ ОД МАКЕДОНИЈА ДО СЕГА КЕ БЕА ВО ЗАТВОР.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

TheCat

Староседелец
22 февруари 2012
193
381
663
не го мешајте детонатор со ова убиство.ОВАА УБИСТВО Е ЗНАК НА ТЕРОРИЗАМ ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ АКО НЕ БЕШЕ ТЕРОРИЗАМ ОРГАНИЗИРАН ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ ШТО НЕ СЕ ОД МАКЕДОНИЈА ДО СЕГА КЕ БЕА ВО ЗАТВОР.
Кога ништо не е сигурно се е можно

• Ми се допаѓа
Реакции: VULKAN-PEPEL

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
ДЕНЕС СОСЕМА СЛУЧАЈНО ЗАПОЗНАВ НЕКОЈА БЛИСКА РОДИНА НА ЕДЕН ОД ЗАГИНАТИВЕ ВЕРУВАЈТЕ НЕМА НИШТО ПОТАЖНО НА ОВОЈ СВЕТ ОД ТАА ГЛЕТКА. СЕ ЗАПРАШАВ САМИОТ СЕБЕ ЗОШТО ЖИВЕЕМЕ:place