Црн Петок за Македонија!

• Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
    - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
    - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
    - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Само нез колку е точна веќе ќе почнат и да кажуваат приказни само да се смири народот

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
ДНК туку така се откривало само не акаат по керамиди..:mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
  • Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and Lady*

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Пак останува пропуст на МВР, како институција, не како место за вработување на леви или десни партиски полтрони, за тоа што дозволиле вакви структури да функционираат со години и да прават вакви срања.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and redhead

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
И треба да не чуди дека радикални исламисти го извршиле тоа? Или дека воопшто ги има во Македонија? Браво за специјалната единица и професионалната работа

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Изгубив надеж дека еден ден ќе бидат откриени. Се си мислев дека ќе запрпелкаат, и ќе остане така. Се изненадив денес. Секоја чест за МВР и Јанкуловска :)