Црн Петок за Македонија!

• Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
    - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
    - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
    - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
А што не ги покажат,и да ги кажат имињата???И пак се со тоа можеби и дека уште истражуваат а не дека сигурно се тие...Мораат да излажат нешто за да не почне народот да се буни!

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
А што не ги покажат,и да ги кажат имињата???И пак се со тоа можеби и дека уште истражуваат а не дека сигурно се тие...Мораат да излажат нешто за да не почне народот да се буни!
И ја така мислам лагиве не им држат!

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Така е.Јас искрено не видов баш да кажаа некоја информација што вреди.Нека ги покажат,нека кажат кои се.
Ќе ја заташкаат и оваа работа-секако во тоа најдобри се

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and Lady*

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
Неможеме ништо да кажеме,ова е уште еден шок за сите..Ми личи на некоја местенка,поим неам затоа и не сакам да коментирам..Кој и како и што,џабе е све,дечките не се враќаат..Штета што во нашава држава нема смртна казна,за тие монструми тоа треба..Али како и да е све ќе се заборави,тешко на родителите и на роднините..
Нека почиваат во мир !

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Така се наоѓаат без траги убијците, да не зборувам за ДНК која наводно ја пронашле(демек така се наоѓа ДНК),Држава ни е пропаст жива пропаст ова полека станува секојдневие убиства, каменувани автобуси..А и плус еве сега слушам како целиот свет зборувал за македонската полиција и ја величаат БРАВО ЗА НЕА! :mad

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Имаш право за тоа дечките не се враќаат и најтешко е за блиските.Мислам треба да се воведе таква казна-бар за вакви случаеви потребна е

• Ми се допаѓа
Реакции: ♠ Таа Сум ♠

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
да многумина сме што мислиме така,само што џабе ни е,никој неможе да ги послуша граѓаните,демек државата има закони..Убијците ке отидат во затвор,ке одлежат ке излезат,ебате законот..
Само смртна казна за тие таквите ама . . . . . тоа е тоа

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Многу нормално дека ќе заташкаат, колку и да е неправедно. Мислам дека е јасно барем малку зошто. Почнавме да личиме на дивиот запад, со убиствава.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Па семејствата задоволни од добро завршената работа.Дали само ги видовте родителите..кои мораа да го погребаат своето дете пред себе, наместо матурска да прават погреб..за нив живот повеќе нема..СТРАШНО!:mad