абе тие нека си спијат ама подалеку од моите деца,внуци,деца на комсиите,роднинитесе додека не се грижите дали имаат да јадат леб,не би требало ни да се грижите кој со кого спија.
Пак ќе повторам дека немам ништо против нив тоа е право на избор но тоа што го кажуваш е апсурд според мене. Каков ни е менталитетот?? На западот да е е подобар каде што еден брак трае помалце од една недела каде што децата растат во извитоперени фамилии? Што раѓаат деца на 15-16 години? Објасни ми не ја сфаќам "развиеноста" на нивниот менталитет. И немој да ми кажеш дека немаат права , потполно ги уживаат сите права , можеш комотно да ги видиш низ Скопје или Битола фатени за рака низ паркови во дискотеки и слично.
Делу га мислење сс тебе. Што сакав нека правив, само нека не гу труев околину.абе тие нека си спијат ама подалеку од моите деца,внуци,деца на комсиите,роднините
од аздис...и јас не сум се родила волку паметна ама сум се надогградила и сега имам коефициент на интелегенција 43Јас до сега немам видено. Знам дека строго се држат во тајност, од страв да не ги нападне некој "вистински маж".
И кај нас има што раѓаат деца уште на 15 години, претежно од фамилии кои што ги учат децата дека нешто најважно во животот е да се омажат/оженат и да имаат деца. Друго ништо не е важно.
И, уште еднаш ќе кажам. Докажано е дека хомосексуалноста не е избор, туку е една од можните сексуални ориентации со кои може да се роди еден човек. Еве според тебе, зошто некој би избрал да биде хомосексуалец кога знае дека не може да живее нормално во нашата држава?
И јас ќе одам да им дадам поддршка. Па, и тие паради не се само за LGBT популацијата, на тие паради одат сите луѓе што се горди на себе.коа ќе има парада...кажете да дојдам да ви дам подршка
И јас ќе одам да им дадам поддршка. Па, и тие паради не се само за LGBT популацијата, на тие паради одат сите луѓе што се горди на себе.
Па каде да спијат? Тие не можат да одат на Марс исклучливо само заради тебе што ти пречи тоа. А, и неверувам некој да дојде кај тебе дома, во двор и тука да води љубов.абе тие нека си спијат ама подалеку од моите деца,внуци,деца на комсиите,роднините
Не БИРА, неговите сфаќања го прават тоа. Гледа перципира и донесува заклучок потсвесно. И напротив имаш многу погрешен став дека се држав во тајност, кога сакаш појди пример Скопје во парк минимум 4-5 пара ќе затекнеш , а да не спомнувам за по дискотеки каде што во вц-та врие. Кој рече дека нема и кај нас? Постои некаде во светот исклучок? Но за разлика од "фамозниот" запад кон што слепо се стремиме бројот е 4-5 пати помал.Јас до сега немам видено. Знам дека строго се држат во тајност, од страв да не ги нападне некој "вистински маж".
И кај нас има што раѓаат деца уште на 15 години, претежно од фамилии кои што ги учат децата дека нешто најважно во животот е да се омажат/оженат и да имаат деца. Друго ништо не е важно.
И, уште еднаш ќе кажам. Докажано е дека хомосексуалноста не е избор, туку е една од можните сексуални ориентации со кои може да се роди еден човек. Еве според тебе, зошто некој би избрал да биде хомосексуалец кога знае дека не може да живее нормално во нашата држава?