Херпес

Annie

Нов член
5 мај 2015
14
19
3
Ставив еднаш паста за заби и никогаш повеќе. Ем што не можев да ја измијам отпосле, ем ми остави темна дамка што стоеше и 2-3 месеци после загинувањето на херпесот.
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ставив еднаш паста за заби и никогаш повеќе. Ем што не можев да ја измијам отпосле, ем ми остави темна дамка што стоеше и 2-3 месеци после загинувањето на херпесот.
Како е можно тоа? Јас не само што ја мијам, туку и ништо не останува. Сигурно си ставала од некоја поевтина паста, само Колгејт треба. :)
 

Annie

Нов член
5 мај 2015
14
19
3
Како е можно тоа? Јас не само што ја мијам, туку и ништо не останува. Сигурно си ставала од некоја поевтина паста, само Колгејт треба. :)
Искрено не се сеќавам што паста беше, ама со оглед на тоа што само Колгејт и Лакалут користиме дома, не ми се верува да била друга освен тие две. Ама кожа и кожа. Јас имам ептен осетлива кожа, па ваљда тоа е.