Убо им рече на овие шо се замислуваат парови, бракови, и си пишат кисови и љубов си изјавуваат преку форум. Ојте лечете се,тука сум нова,ама искуство на фб имам ептен ко за санаториум,дури и во реалноста би рекла дека се за леченје
кисс
Убо им рече на овие шо се замислуваат парови, бракови, и си пишат кисови и љубов си изјавуваат преку форум. Ојте лечете се,тука сум нова,ама искуство на фб имам ептен ко за санаториум,дури и во реалноста би рекла дека се за леченје
мала исправка...пошто и ти спагаш во тие,требаше да речиш,да ојме да селечиме два кисаУбо им рече на овие шо се замислуваат парови, бракови, и си пишат кисови и љубов си изјавуваат преку форум. Ојте лечете се,
кисс
Таман си е реченицата... јас за мене си цитирав.мала исправка...пошто и ти спагаш во тие,требаше да речиш,да ојме да селечиме два киса
да,да ...и јас приметив дека за тебе се цитираше,ама колку да си најдев причина да те киснамТаман си е реченицата... јас за мене си цитирав.
Јас сум дефинитивно сингл slb_bobo не ме сака веке ни за повремени средби
Најлош начин да се пушташ на една дама или општо личност, е да фатиш да го потценуваш претходниот нејзин избраник.е така е кога си имаш работа со амеба