Нема 24 часа одкако рече дека си зафатен.
да да знам
Нема 24 часа одкако рече дека си зафатен.
Не ме бендисува мислењата ако некој е повозрасен ,дека нешто посебно бара по форумот. Не ме бендисуваат и етикетирањата милфица(ова прв пат го слушнав).
За форумски љубови, веројатно постојат, не можам ништо конкретно да речам, но за искрени форумски пријателства сигурна сум дека постојат. Лично ми се допаѓаат разновидните размислувања, позитивната енергија, емотивните борби на секој човек,убавиот пишан збор, а љубовта каде и да се случи е добродојдена само ако е искрена.
Не се замарам со форумски парови, кој како си милува така нека си прави, на сите со среќа да им е, и само убавини да имаат.
А мене?Можеби не сум толку компетентна да пишувам за оваа тема од причина што не сум долго на форумов,но од досегашното мое "седење"овде ќе го изнесам моето искрено мислење,а тоа е дека постои феноменот-вљубување во некој форумџија или форумска љубов.Гледајќи вака искрено има тука убави интересни ликови,кои ме привлекле со нивните слободни мислења,ставови,игри,куртоазни лајкчиња идр.Примамливо е тоа што незнаеш кој стои од другата сттрана на мониторот,нешто те голицка,па ќе се вклучиш и седиш ко рибар и чекаш да бидеш уловен или да те уловат.Шала на страна,постои форумска вљубеност,ете јас си ги сакам Аристократ,Цорки,Егзистенс ...е сега вљубеност и заљубување не е исто,но им де дивам на машкиот пол,колку се слободни и бесрамни на форумиве а во вистинскиот свет,оф,ај да си премолчам....
И јас те сакам.Знам дека и мене ме сака @diva orhideja , само проблемот е што не може точно да го напише мојот ник. ^_^