И да надополниме дека од на лето ќе бидат отворени телефонските лини:Ние само се спремаме за на плажа со The_Mayor![]()
Извршен телефонски разговор со него сабајлето, и испратено тоа што треба па почнуваме
![]()
Тој на 202 го видовме,кога веке темава стана за рекламација да го видиме и 201,па да одбереме кои плочки се по квалитетниИ да надополниме дека од на лето ќе бидат отворени телефонските лини:
0500 40 503 201 - за Трајче
0500 40 503 202 - за Мајор
Жени збирајте пари за телефонски кредити![]()
Шо да прајме...мора да се живее од нешто, плус сумплиментите не се ефтини. А за вложениот труд и вежбите ќе зборуваме во темата сакам да кажам прашамТој на 202 го видовме,кога веке темава стана за рекламација да го видиме и 201,па да одбереме кои плочки се по квалитетни....ако трошам да знам зошто трошам...
п.с.пола тема офф топици,чат муабети![]()
Браво бе Мајоре шо ме послуша да дркаш и со двете раце да намалиш то дисбаланс. Апел до модераторите, сликава да се отстрани бидејќи претставува потенцијална опасност по хормоните и жлездите на младата и невина женска раја на форумов.Trajche ...ен една слика од пред 1 недела- прв ден на вежбање (пред да почнам да пијам гејнер)...рамо рамо друже мој.... тоа е само од вратило и бокс
Отвори ја прикачената датотека 11714
До Нова година...со 2 дози гејнер и 1 амино, очукувај да не ме собира на екранов![]()
...во ѕвер ќе го сменам јузеров
![]()
Море гонзо, не ми го расипви бизнисот планирам хот лајн да отворам, знајш како одат тие работи приходи, расходи, баланс на состојба , баланс на успех минус ДДВ 18% и така натаму.Браво бе Мајоре шо ме послуша да дркаш и со двете раце да намалиш то дисбаланс. Апел до модераторите, сликава да се отстрани бидејќи претставува потенцијална опасност по хормоните и жлездите на младата и невина женска раја на форумов.