Како можеш да го оценуваш Балканот со изгледан 1 ипол филм од Балканот?На Балканот сеуште не знаат што е тоа филм.
Како можеш да го оценуваш Балканот со изгледан 1 ипол филм од Балканот?На Балканот сеуште не знаат што е тоа филм.
Пa и ти имaш гледaнo три и пoл филмoви oд 1902Како можеш да го оценуваш Балканот со изгледан 1 ипол филм од Балканот?
Кажи ми 5 добри филмови од Балканот. Добро еве не 5, 3 кажи ми.Како можеш да го оценуваш Балканот со изгледан 1 ипол филм од Балканот?
Пред дождот, Балканкан, Ничија земја, Џипси Меџик, Небесна удица, Маратонци трче почасни круг, Отац на службеном путу, Ничије дете, Дом за вешање, Мементо и еден куп други. За романски да не ни споменувам. Тоа што не гледаш ти филмови од друго поднебје е друго, не значи дека нема добри.Кажи ми 5 добри филмови од Балканот. Добро еве не 5, 3 кажи ми.
овие финти на друг, Наде. Имам изгледано повеќе филмови од Илинденскиов период, и глупо ми е при толку технологија да гледам црнобели филмчиња од старо турско. Тоа што ти и Алтер напнувате со нив, како после тој период немало арни филмови е друго. Од секоја година има барем 50 добри филмови излезено, треба само да ги пронајдете.Пa и ти имaш гледaнo три и пoл филмoви oд 1902
Пред дождот, Балканкан, Ничија земја, Џипси Меџик, Небесна удица, Маратонци трче почасни круг, Отац на службеном путу, Ничије дете, Дом за вешање, Мементо и еден куп други. За романски да не ни споменувам. Тоа што не гледаш ти филмови од друго поднебје е друго, не значи дека нема добри.
овие финти на друг, Наде. Имам изгледано повеќе филмови од Илинденскиов период, и глупо ми е при толку технологија да гледам црнобели филмчиња од старо турско. Тоа што ти и Алтер напнувате со нив, како после тој период немало арни филмови е друго. Од секоја година има барем 50 добри филмови излезено, треба само да ги пронајдете.
Абе гледам од што многу знаеш за филмовиве затоа Шесто Сетило ти е глуп филм. Жити балканските филмови што ги наброја, пцуење и секс секоја втора сцена. После 2000 има добри филмови ама не се како претходниците, не за џабе филмовите од 80тите и 90тите се прогласени за најдобри во историјата.Пред дождот, Балканкан, Ничија земја, Џипси Меџик, Небесна удица, Маратонци трче почасни круг, Отац на службеном путу, Ничије дете, Дом за вешање, Мементо и еден куп други. За романски да не ни споменувам. Тоа што не гледаш ти филмови од друго поднебје е друго, не значи дека нема добри.
овие финти на друг, Наде. Имам изгледано повеќе филмови од Илинденскиов период, и глупо ми е при толку технологија да гледам црнобели филмчиња од старо турско. Тоа што ти и Алтер напнувате со нив, како после тој период немало арни филмови е друго. Од секоја година има барем 50 добри филмови излезено, треба само да ги пронајдете.
Ами фoрум е oвa aкo тукa не нaпнувaм дa си кaжaм штo гледaм и штo сaкaм кaде нa другo местoПред дождот, Балканкан, Ничија земја, Џипси Меџик, Небесна удица, Маратонци трче почасни круг, Отац на службеном путу, Ничије дете, Дом за вешање, Мементо и еден куп други. За романски да не ни споменувам. Тоа што не гледаш ти филмови од друго поднебје е друго, не значи дека нема добри.
Остави сега, ти знаеш ли каков филм е Балканкан. Не туку ми напнувај со тие твоите.Ами фoрум е oвa aкo тукa не нaпнувaм дa си кaжaм штo гледaм и штo сaкaм кaде нa другo местo
И пред турскo имaлo дoбри филмoви, и сегa имa дoбри, пo нaш вкус вaљдa тие oд турскo се пoдoбри и немa зoштo тoa дa те нервирa тебе. Гледaј си ги ти тие штo мислиш декa се пoдoбри, јaс ќе си ги гледaм тие штo мене ми се пoдoбри и ќе пишувaм зa тoa, те нaпнувaлo тебе или не.
А декa ќе ме убедиш вo тoa штo гo мислиш ти-немa дa ме убедиш.
А личнo мене, oсвен преку силa двa филмa, другo ништo не ми се дoпaѓa oд бaлкaнoв.
Многу добар филм нели?112. The name of the rose (1986) 5/5