Не ни така нема да поминеш
Ти сакаш мирни драми со среќен крај, јас сум повеќе по мистериите, нешто што ќе те натера да мислиш, да предвидуваш и на крај да останеш со подотворена уста, ти сакаш авантури со некои митски суштества, пирати, диносауруси, киклопи, а јас нешто со патување низ времето, менување на минатото/иднината, ти сакаш хорори со зомби, додека јас сакам да гледам духови (ова слаби сме со хорорите и двата, ама и тука различен ни е вкусот). Ти сакаш и романтични филмови, а јас повеќе милувам да ја гледам истрагата кога тие две гулапчиња биле најдени под мост со пресечени грклани...
И за комедиите си голем буквалист...
Уште да ти зборувам за вкусовите?
Please, continue. Заборави едно нешто, јас сакам акции, а ти не сакаш. И кај пак виде дека нејќам мистерија? Цел живот гледам само криминалистика и мистерија. А до романтичниве што се тиче, не сакам срцепарателни филмови, не знам за тебе.
Please, continue. Заборави едно нешто, јас сакам акции, а ти не сакаш. И кај пак виде дека нејќам мистерија? Цел живот гледам само криминалистика и мистерија. А до романтичниве што се тиче, не сакам срцепарателни филмови, не знам за тебе.
Еден квоут на себе, ако сакаш травел низ тајм филмови глеј го Jumper, мене ми беше добар.
PS. сум утнал, овој беше травел низ ворлд.