Фан Клуб: Челси

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103

Ја гледаше?
Кажи ми накратко, напаѓаа Челзи? Вистина Коринтијанс се бранеле со 10+1 зад топката?
Или социјалниве мрежи лажат... :)
А, и што беше тоа дека Торез дал гол, ама бил офсајд... Или уште една дезинформација?

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
А кога сакам да коментирам за Рафа, треба да отворам посебна тема за него?
Не, пријателке, додека се членови на Челзи, најсоодветно место за коментирање, во рамките на нивните придонеси за клубот, е тука. Е сега, колкави се тие придонеси, јас тука не влијаам. :)
Постовите се сфаќаат како провокација затоа што одредени играчи/тренери во моментов во Челзи не постигнуват добри резултати. Да беше спротивното, и да пишував пак, пак ќе се сфаќаше како провокација?
Треба да се гледаат нештата од повеќе гледни точки, не од таа што само лично ни одговара.
Барем за мене не е тајна дека не го поднесувам Торес, и дека јас сум таа што најмногу пишува против него тука. Ама тебе скоро секој пост во темава ти е за Торес, небитно дали позитивен или негативен. Не се однесуваше тоа што го напишав конкретно на сликата денес што ја постави.

Не одговарам повеќе во врска со ова, доволен е еден оф-топик пост.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Па тој е главна точка на нападот, од него треба многу резултати да зависат... За жал, ретко кога е така. :/
Патем, денешниот пораз на Челзи треба да е дополнителен, ако не и максимален стимул со сите сили и за живи глави да се борат за титулата...
Имаат доволно силен тим, имаат докажан, иако и оспоруван стручњак, а Јунајтед игра на повеќе фронта, што во одреден момент јасно ќе се одрази... Само со Сити ќе треба да се справат, а мислам дека можат. :)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Абе човече ти многу се замараш со Челзи нешто? Љуборен да не си им :sreken
Мене искрено ме боли к*р за тоа што прават другите клубови ниту коментирам ниту ги следам, а ниту провоцирам, ти овде си најредовен то темава, чудно...

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Ја гледаше?
Кажи ми накратко, напаѓаа Челзи? Вистина Коринтијанс се бранеле со 10+1 зад топката?
Или социјалниве мрежи лажат... :)
А, и што беше тоа дека Торез дал гол, ама бил офсајд... Или уште една дезинформација?
да ја гледав Челзи играше ужасно иначе океј во глобала Челзи напаѓаше и на крај стигаја пред гол и кизне кај ќе шутнеа и овие другиве одма контра и имаја добри шанси..Торес голот шо го даде сварно беше офсајд правилна беше одлуката на судијата..и после сето ова честито на Коринтијанс

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Кој црни Торес кој црни Бенитез па двата нека се гонат на едно место.|-(
Се` додека Торес игра во нападот и Бенитез е тренер јас немат да го сфатам Челзи сериозно!!!!

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
^
Наводно, Бенитез е пред заминување, нешто што и официјално ќе се случело непосредно по новата година... Нормално, поразот во финалето на светскиот куп ја прелило чашата.
Значи, ова ептен неофицијално е, но веќе се споменуваат и имињата на потенцијалните наследници:
Гвардиола (за кого лично не верувам), Симеоне (на А. Мадрид тренерот) и Клоп мислам (на Дортмунд).

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
^
Наводно, Бенитез е пред заминување, нешто што и официјално ќе се случело непосредно по новата година... Нормално, поразот во финалето на светскиот куп ја прелило чашата.
Значи, ова ептен неофицијално е, но веќе се споменуваат и имињата на потенцијалните наследници:
Гвардиола (за кого лично не верувам), Симеоне (на А. Мадрид тренерот) и Клоп мислам (на Дортмунд).

Јас па пред некое време читав Аврам Гранд ќе го врателе.