лоша игра..
Барем за мене не е тајна дека не го поднесувам Торес, и дека јас сум таа што најмногу пишува против него тука. Ама тебе скоро секој пост во темава ти е за Торес, небитно дали позитивен или негативен. Не се однесуваше тоа што го напишав конкретно на сликата денес што ја постави.А кога сакам да коментирам за Рафа, треба да отворам посебна тема за него?
Не, пријателке, додека се членови на Челзи, најсоодветно место за коментирање, во рамките на нивните придонеси за клубот, е тука. Е сега, колкави се тие придонеси, јас тука не влијаам.
Постовите се сфаќаат како провокација затоа што одредени играчи/тренери во моментов во Челзи не постигнуват добри резултати. Да беше спротивното, и да пишував пак, пак ќе се сфаќаше како провокација?
Треба да се гледаат нештата од повеќе гледни точки, не од таа што само лично ни одговара.
да ја гледав Челзи играше ужасно иначе океј во глобала Челзи напаѓаше и на крај стигаја пред гол и кизне кај ќе шутнеа и овие другиве одма контра и имаја добри шанси..Торес голот шо го даде сварно беше офсајд правилна беше одлуката на судијата..и после сето ова честито на КоринтијансЈа гледаше?
Кажи ми накратко, напаѓаа Челзи? Вистина Коринтијанс се бранеле со 10+1 зад топката?
Или социјалниве мрежи лажат...
А, и што беше тоа дека Торез дал гол, ама бил офсајд... Или уште една дезинформација?
^
Наводно, Бенитез е пред заминување, нешто што и официјално ќе се случело непосредно по новата година... Нормално, поразот во финалето на светскиот куп ја прелило чашата.
Значи, ова ептен неофицијално е, но веќе се споменуваат и имињата на потенцијалните наследници:
Гвардиола (за кого лично не верувам), Симеоне (на А. Мадрид тренерот) и Клоп мислам (на Дортмунд).