Фан Клуб: Челси

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Вие и чесно да изгубите судиите ви сметаат. Just saying.
Еве и чист пример, зошто никој од вас не го искоментира тука (не) голот на Мата во полуфиналето од ФА купот?
А кога е против вас, први сте на карање било добра или лоша одлука на судијата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Навивачиве од Челзи и Мурињо го заебале со критики кон судии..или па од него научиле :rofl..а еве ја ке дадам пример каде од последни 3 утакмици 2 ви ги доби буквално судијата и тоа една против Виган можеби клучна за пласман у ЛШ а втората против Тотенхем ви поклонија финале.. ја мрзам многу Барселона ама толку се жали Челзи од судии шо ми стануваат и они одбивни..

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Вие и чесно да изгубите судиите ви сметаат. Just saying.
Еве и чист пример, зошто никој од вас не го искоментира тука (не) голот на Мата во полуфиналето од ФА купот?
А кога е против вас, први сте на карање било добра или лоша одлука на судијата.

530106_400975279920784_242001465818167_1517570_752430514_n.jpg

Иначе, разликата меѓу Челси и Барселона:
- На Челси сега им простија и им попуштија неколку пати тие од ФА ради тоа што е единствен англиски претставник во Европа, а тие не сакаа да им ја преместат утакмицата со Тот'нем во полуфиналето, знаејќи дека во наредните 9 дена ги чекаат 3 многу потешки утакмици од таа. (Да се разбериме, не го оправдувам попуштањето никако, подобро поштено да си губиме отколку со судиска помош да победуваме.)
- На Барселона дека им помагаат судиите не е чаршиски муабет туку факт, и не се жалиме само ние туку ЦЕЛА Европа. Е сега, нормално дека не се тие криви за местенките, тоа само чичко Мишел е крив, ама за глумењето кој е крив ако не тие самите?

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and 4FUN

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Отвори ја прикачената датотека 3734

Иначе, разликата меѓу Челси и Барселона:
- На Челси сега им простија и им попуштија неколку пати тие од ФА ради тоа што е единствен англиски претставник во Европа, а тие не сакаа да им ја преместат утакмицата со Тот'нем во полуфиналето, знаејќи дека во наредните 9 дена ги чекаат 3 многу потешки утакмици од таа. (Да се разбериме, не го оправдувам попуштањето никако, подобро поштено да си губиме отколку со судиска помош да победуваме.)
- На Барселона дека им помагаат судиите не е чаршиски муабет туку факт, и не се жалиме само ние туку ЦЕЛА Европа. Е сега, нормално дека не се тие криви за местенките, тоа само чичко Мишел е крив, ама за глумењето кој е крив ако не тие самите?

Види, ја не спомнав дека судиите не и помагаат на Барселона. Точно беше дека во дуелот со Челзи 2009 не беа досудени 4 пенали и повеќе.. не би да навлегувам на тоа сеа, то е сосема друга тема. Оти ова е нели Фан Клуб Челзи. Ако сакаш за тоа да дискутираме, си има тема за Барселона. Иначе, глумењето е чаршиски муабет кој најпрво го извадија навивачите на Реал Мадрид и после како што викаш ти Цела Европа. Сите играчи глумат, е то е веќе факт. Заради тоа што секој сака да добие нешто за неговата екипа и веќе ако неможе ќе си глуми. Изглумел умешно Бускетс еднаш два пати и одма актери ги направивте. Чекај мајко му стара, разгледајте малце. Зошто синоќа на мечот измеѓу Реал и Баерн, Ди Мариа кога глумеше место на играчот на противникот тој самиот си доби жолт? То е умешноста на Бускетс, знае да се избори за фаул.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
^ Ако не е нешто јасно, и тебе и на другите, ПП.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
The best team in the world played at Stamford Bridge today ... and they beat Barcelona
[Frank Lampard]

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ајде сега хејтерите нека постават статистика.
Да Барселона имаа повеќе шанси ама не ги искорисија и немаа среќа, никој ама баш никој не им е крив.
Колку само мило ми е што победија Челзи.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Среќата ги прате храбрите, а богами храбро одиграа ^^

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer