- Уживам кога ке се разбудам прва и утрото го минувам во тишина. Тоа се посебни моменти, неописливи се таквите утра. Секогаш се радувам кога имам време за себе, посебно ако тоа е наутро.
- Уживам кога готвам. Посебно уживам кога готвам со него и кога се судираме низ кујна и се расправаме кој што да направи. Весели се тие моменти, исполнети со многу радост, ми се чини дека куќата ни зрачи и дека сум најбогата на свет. Секогаш додека готвиме си пуштаме музика, ако е по мое слушаме латино, а ако е по негово слушаме панк кој веќе не можам да го поднесам. Уживам и кога готвам со малите. Многу се среќни кога им дозволувам да ми помагаат (одмагаат) и заедно правиме некои чудни декорации во форма на човечиња, цвеќиња, палми...
- Уживам кога на децата им приредувам пријатни и интересни изненадувања, сакам да им угодам со нешто кога најмалку очекуваат.
- Уживам кога со децата се возиме во автобус бидејки многу се радуваат кога се возат во автобус,( незнам зошто)
и разговараат со лугето внатре. Посебно ми е убаво кога ги слушам како разговараат со непознати луѓе.
- Уживам кога сум во природа
- Уживам кога сум во друштво на животни
- Уживам кога пијам свежи, густи сокови од блендер. Посебно се радувам кога експериментирам со вкусовите. Не знам дали повеке уживам кога ги пијам или кога ги приготвувам
- Уживам кога возам велосипед
- Уживам кога одкако ке заспијат децата, си се опуштаме со некој добар филм
- Уживам кога сликам и изработувам накит, сакам кога целосно ке се внесам во работата и заборавам дека се друго околу мене постои. Тогаш чувствувам дека јас сум јас. Тогаш најискрено ги исфрам своите чувства.
- Уживам кога плетам бидејки тоа многу ме опушта
Уживам во уште многу, многу нешта, како што кажа членот над мене, бесмислено е сите да ги напишам