Нит го сакам, нит го мразам. А баш пред некој ден, не знам што ми текна, распалив Аца Лукас и баш ми годеше на расположението (don't judge me ). Не можам да речам дека е знам ни збор од песните, кога често ги слушаат во мое опкружување.
Нит го сакам, нит го мразам. А баш пред некој ден, не знам што ми текна, распалив Аца Лукас и баш ми годеше на расположението (don't judge me ). Не можам да речам дека е знам ни збор од песните, кога често ги слушаат во мое опкружување.
Не онака го напишав тоа, повеќе на шала отколку од страв дека некој ќе ме осуди. Се ми се чини дека луѓето се полни со предрасуди и кога некој ќе спомне дека барем на момент слушал турбо-фолк, ќе го направат ненормален.Нема зашто да ти судиме секој си избира што ке слуша,а во право си дека премногу се слуша и дека и да несакаш некаде мора да слушаш :/ :/
Не онака го напишав тоа, повеќе на шала отколку од страв дека некој ќе ме осуди. Се ми се чини дека луѓето се полни со предрасуди и кога некој ќе спомне дека барем на момент слушал турбо-фолк, ќе го направат ненормален.