Се што чуваш со години, а воопшто не ти е потребно. Можеби е тоа облека, разни предмети... старите предмети насобираат негативна енергија и не дозволуваат нештата околу тебе да се променат на подобро. Ти подсвесно знаеш дека имаш премногу непотребни нешта, а многу малку потребни. Исфрли го сето непотребно, дај го некому, подари го (добра идеа би било да ги дадеш на ромчињата од сонот), после некое време ке се увериш дека полека, полека домот ке ти се наполни со навистина потребни предмети. На тој начин ке се промени енергијата која те опкружува, ке се промени расположението и твојата психичка и емотивна состојба, а сето тоа полезно ке делува и на твоето физичко здравје.Благодарам за советите @malo!Само мене не ми е јасно со премногу непотребното во материајлма смисла што морам да го исфрлам или дадам за да можам наместо сето тоа празнината да ја пополнам со она што на мене навистина ми треба.Дали тоа непотребно материјално се однесува на пари и на други материјални богатсва или може и на непотребни стари предмети,алишта,чевли,чинии и другиматериајлни работи бидејќи јас не сум вработена и сум социјален случај?Благодарам многу!
Овој сон можеби покажува нарушена здравствена состојба. Бидејки болката била во бубрегот не е лошо да се провериш.Сонував дека одам на некое свето место. Свето место хм... изгледот беше средновековен, но над мене небото се движеше, како река. Малку матно.
Неколку чекори направив и ме зачекаа неколку момци, т.е. не зачекаа бевме тројца, но само мене ме фатиле и ме прободија со нож во бубрезите.
Делува смешно, но може некој да го протолкува?
Можеби се работи само за обичен страв од смрт, болест или болка...
Ако овој сон (или сон сличен на овој) ти се појави неколку пати, тогаш обавезно на лекар.
Последна промена од модератор: