Тип на денот

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Не верувам да заврши во 90 минути, ќе застанат Португалија на гол сите, знаат дека ако се отворат ќе ги утепаат, затоа мислам дека нерешено ќе е.
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Ви реков нерешено ќе е? Овие лудациве кај знаат фудбал да играат, мрш таму и тие и јас и сите. Не може човек да фати, како бе не ми е јасно. :mad:
Франција фаворит, отсекогаш за нив сум бил и сега вака ми прават.
 

Nikola Ilievski

Нов член
18 април 2017
18
12
3
Skopje
Здраво, некој се кладел на www.1xbet.com ? гледам дека страната е доста добра, има МК превод, а и коефициентите се доста добри за разлика од други.