Тип на денот

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не сум сигурен баш ама мислам дека треба тие 3 горе да ги фатиш за да си добитна, секоја наредна фатена ја зголемува добивката, така јас мислам. :)

Не се секирај иначе, Чикаго ќе победи. И јас го имам.
 

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Не сум сигурен баш ама мислам дека треба тие 3 горе да ги фатиш за да си добитна, секоја наредна фатена ја зголемува добивката, така јас мислам. :)

Не се секирај иначе, Чикаго ќе победи. И јас го имам.
Во два часот ќе навиваме за Чикаго.:D
Благодарам на одговорот, повеќе немат да пишам во sport life.:zelen
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ништо де. Претпоставувам не гледаш кошарка, ова не е ништо. Јас веќе ја заокружив. :)
Овие другиве нешто ме зафркаваат.
Премногу ретко гледам кошарка затоа не ни пишав, мене во план ми беше Јуве да ги играм.:D Иначе ова со ливчево двете утакмици што ги имам пишани 1 и три плус одделно, тие ја комплицираат работата.:rofl
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Премногу ретко гледам кошарка затоа не ни пишав, мене во план ми беше Јуве да ги играм.:D Иначе ова со ливчево двете утакмици што ги имам пишани 1 и три плус одделно, тие ја комплицираат работата.:rofl
Ако добиеш ќе частиш.
Се зезам. :)
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Најверојатно Чикаго ќе не паднат. :/ То е знак да не пишам појќе ливчиња, ете дури и ми ја згрешија утакмицата.:rofl
А виде ли колку изгубија? 5 поени разлика, 106:101. Во втора четвртина да играа подобро ќе добиевме. :)