Не сум сигурен баш ама мислам дека треба тие 3 горе да ги фатиш за да си добитна, секоја наредна фатена ја зголемува добивката, така јас мислам.
Не се секирај иначе, Чикаго ќе победи. И јас го имам.
Не сум сигурен баш ама мислам дека треба тие 3 горе да ги фатиш за да си добитна, секоја наредна фатена ја зголемува добивката, така јас мислам.
Во два часот ќе навиваме за Чикаго.Не сум сигурен баш ама мислам дека треба тие 3 горе да ги фатиш за да си добитна, секоја наредна фатена ја зголемува добивката, така јас мислам.
Не се секирај иначе, Чикаго ќе победи. И јас го имам.
Јас сум најверен фан на Чикаго, нема шанси да не зезнат.Во два часот ќе навиваме за Чикаго.
Благодарам на одговорот, повеќе немат да пишам во sport life.
Ништо де. Претпоставувам не гледаш кошарка, ова не е ништо. Јас веќе ја заокружив.41-56 на полувреме. Дали е можно??? Ццццц само ако ме зафрнит оваа.
Премногу ретко гледам кошарка затоа не ни пишав, мене во план ми беше Јуве да ги играм. Иначе ова со ливчево двете утакмици што ги имам пишани 1 и три плус одделно, тие ја комплицираат работата.Ништо де. Претпоставувам не гледаш кошарка, ова не е ништо. Јас веќе ја заокружив.
Овие другиве нешто ме зафркаваат.
Ако добиеш ќе частиш.Премногу ретко гледам кошарка затоа не ни пишав, мене во план ми беше Јуве да ги играм. Иначе ова со ливчево двете утакмици што ги имам пишани 1 и три плус одделно, тие ја комплицираат работата.
Најверојатно Чикаго ќе не паднат. :/ То е знак да не пишам појќе ливчиња, ете дури и ми ја згрешија утакмицата.Ако добиеш ќе частиш.
Се зезам.
А виде ли колку изгубија? 5 поени разлика, 106:101. Во втора четвртина да играа подобро ќе добиевме.Најверојатно Чикаго ќе не паднат. :/ То е знак да не пишам појќе ливчиња, ете дури и ми ја згрешија утакмицата.
А Јуве си тепаа 7-0. Ццццц. Ај барем и Севиља ја утнав да нем и е мака.А виде ли колку изгубија? 5 поени разлика, 106:101. Во втора четвртина да играа подобро ќе добиевме.