Заборавив да кажам- направено дури и подобро од оргиналотЕдна од подобрите тетоважи што сакам да ги правам
Отвори ја прикачената датотека 10789
еве нешто адекватно за тебе...само немој ЈНА- Вуковар 1991x03x07 да пишиш, друго се е окЧе ме личиТ да турам натпис?
Татко ми има таква: Pula, J.N.A. 1978еве нешто адекватно за тебе...само немој ЈНА- Вуковар 1991x03x07 да пишиш, друго се е ок
офтопик...ги бркав девојките на форумот...сега малку да сменамТатко ми има таква: Pula, J.N.A. 1978
Не сум бил во ЈНА за време на вуковарска опсада. Сум бил нецел месец на тој ден
Нешо вака:
"Кто с мечом к нам придет, от меча и погибнет"
само инаков фонт
Инаку и оваа ти е добра
офтопик: Шо си сменил аватар?
И коку би чинела реченицата?офтопик...ги бркав девојките на форумот...сега малку да сменам
Иначе за тетоважа ако сакаш букви или реченици...моја препорака ти е во 3D да ги напрајш со сенки....или во некое писмо како кинески ферман....или во рамка со зраци во позадина. Тој стил е секогаш интересен, другите застаруваат... и јас имам замислено букви што ќе треба да ги реазлирам за некој месец, али во овој стил...само тие пукнатините ќе ги заменам со други поубави сенки... и нормално зборовите
Отвори ја прикачената датотека 11863
Колкава сакаш на димензии...како сакаш, дали да има на неа некој додатоци, линиии, сенкии итн.И коку би чинела реченицата?