Тенис

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Лошо, премногу лошо. Федерер вториот сет го зема само заради слабата игра на Новак во првиот дел од тој сет и заради двете по ред дупли грешки во тај брејкот. Да не беа тие мечов ќе траеше саат помалку. И во третиов сет ептен слабо Федерер, исто како во првиот, многу грешки како да се измори. Имаше две брејк топки и ги продаде.
Ај пак овој гадниов победи, прво Ливерпул, сега Федерер, има ли крај на тоа да губат сите за кои навивам. :(

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Значи Надал не можам да го смислам. Колку глупаво изгледа тоа фаќање за газ на секој сервис, јас мислам и гол да игра пак ќе си ја пикне раката во газ. Што е најтрагично тоа ќе го гледам до финале, зашто нема никој што ќе победи.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Кој баксуз сум :rofl како кажав и ете го Надал си изгуби. Ако му е.

Томиќ го растура Бердих, ама изгледа тајбрејк ќе има.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Којзнае што му беше на Вердаско прееска, после победата над Надал денеска ептен слабо против Монако. Изгледа нервозата си го направи своето после првиот брејк на Монако и толку веќе, нема место за нервозата во овој спорт, штом почнеш да се нервираш готов си.

Ферер моментално го расгура Симон, а Новак очекувам да има тежок меч со Долгополов. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Реков дека ќе се мачи Новак. 7:6 го доби Долгополов првиот сет, Новак премногу е нервозен, ако продолжи вака ништо чудно да изгуби.

Marcello

Староседелец
17 декември 2014
116
59
1,028
34
Фан на Ѓоковиќ сум
1383693493.png

Било каков спорт ич не ме интересирало до пред некоја година да гледам.
Тенис загледав еднаш случајно татко ми гледаше и мене интересно ми дојде да гледам. Не разбирав ништо од правила ама гледав. Некако после тоа повеќе почнав да се интересирам за да гледам тенис а Ѓоковиќ го засакав како играч кога освои 1-во место на АТП и кога во Белград имаше јак пречек :). Тоа ме натера да следам тенис кога игра он.

Туку да не тупам многу , утре ќе биде јако финале :wavespin АЈДЕЕЕ НОЛЕЕЕЕ!!