Тенис

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Абе ја си навивам за Нолета и мило ми е што победи, најбољи резултати е има у 2012. Федерер може само предедење да спрема у тј тањир. :D

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Вчера кажуваа на вести дека Рафа го откажал учеството на АУ опен. Не знам дали 100% е точна инфромацијава, јас едвај чекав да се врати на тениските терени а вчерашната информација негативно ме изненади. Јас искрено се надевам дека Рафа сепак ќе игра на првиот Гренд Слем турнир во новата сезона.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Денеска почна првиот гренд слем турнир за оваа сезона.
Според мене најголем фаворит од машките се Џокович, Мареј. А од женските Серена, Азаренка и Шарапова.
Рафа и овој пат ќе отсуствува.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Денеска почна првиот гренд слем турнир за оваа сезона.
Според мене најголем фаворит од машките се Џокович, Мареј. А од женските Серена, Азаренка и Шарапова.
Рафа и овој пат ќе отсуствува.
Надал во Февруари ке се врати официјално.

Од секогаш АО ми бил меѓу омилените заедно со Роланд Гарос, прекрасни натпревари се следе и кејф ми е од 01:00 па се до 08:00 да си пред ТВ ида гледаш само тенис. Имаше вчера прекрасни дуели, за жал неможев да ги изгледам поради празникот па бев надвор на оган, од денеска почнувам и очекувам интересни дуели, анализа сабајле ке напишам. :)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Море покрај Федерер, само момаков... :sreken
imgJuan-Martin-del-Potro4.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Белучи ми потфрли многу, Кавчиќ го утепа, дури ни сет неможеше да зема Белучи, како па да победеше а фаворит беше.
Потрфли исто и Скијавоне, изгледа годините си го праат своето.
Засега мислам дека нема изненадувања, а и Ерани изгуби беше меѓу тие тенисерки кои го зимаат зборот фаворит.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Белучи ми потфрли многу, Кавчиќ го утепа, дури ни сет неможеше да зема Белучи, како па да победеше а фаворит беше.
Потрфли исто и Скијавоне, изгледа годините си го праат своето.
Засега мислам дека нема изненадувања, а и Ерани изгуби беше меѓу тие тенисерки кои го зимаат зборот фаворит.

Море кај жените на секој гренд слем турнир се случуваат ујдурми, мислам самото тоа што на секои 2-3 месеци се менува врвот на листата се’ си кажува. о.О

• Ми се допаѓа
Реакции: goodgod

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Јас не знам за кој да навивам за АО кај маживе.:giggle
Рафа не играт, Енди Родик се пензионира.
Па така годинава ќе си гледам неутрално и ќе се надевам за сензација годинава, некој од Дел Потро или Тсонга, па и Ферер да победат.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Само Федерер и никој друг :sreken
Русинот уште денес нека бега дома, ќе го тепа Федерер. Хохо.
Ајде сега русите да видиме што ќе направат, сега гледам Dev Varman го тепа Janowicz, а баш мислев дека ќе е обратно.