Тенис

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Овој Томич го растргна Федерер лево - десно. :frantic
И ја глеам чат пат у теве , стегна се ТомиЌ у фтор сет, прф беше рутина : )
Нели игра више Лејтон Хјуит ?
Афстралијанци немаф више тенисери , па глеам праиф увоз од Србију ваљда : )

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Хахаха, могуче е. Хјуит го елиминираа на старт, и тоа ТипсаревиЌ мислам дека. Која иронија. :D

Чекав го ја Жил Симон, али јбг, нејЌат го него каналите, поинтересен бил Федерер. Гледав и ја, ама брат ми смени.
Ногу оптимистички е настроен овај Хрвато, како да сака да тепа. :D
P.S. Ќ-та не ми работе, па напишав к, ама не ми личеше, па преправив у ч. Место само да идам копи-пејст. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Овој Томич го растргна Федерер лево - десно. :frantic

Ако Томич си ја среди брзоплетоста и наивноста (а има време, млад е), ќе биде на врвот за неколку години. :)

А дека Дел Потро изгуби од Шарди, не ми се верува... Па и како болно, 2-3 во сетови, откако се врати во игра по 2-0... Сега слободно можам да кажам дека овој Шарди со кој и да игра следно, нема сет да исвои... можеби и гем. -.-

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
И Монфис га еде еј, еве га падна, преправља се како Типсаревиќа : )

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
^
Мислам дека нема тенисер кој ми е поантипатичен од Монфилс...
Нема врска со бојата негова, да се разбереме. :giggle
Едноставно, ништо кај него, како тенисер, не ми се допаѓа.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мене ЃоковиЌ, брат, мноо ми селска фаца, поштено
И колко ме нервира кд га глеам како имитира сфе и сфашта, као демек хумор нели цц
Шарапову кд гу имитира иде ми се ааааааааааааааааааааааа незнам ни ја брат, П'кау...

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
И колко ме нервира кд га глеам како имитира сфе и сфашта, као демек хумор нели цц
Шарапову кд гу имитира иде ми се ааааааааааааааааааааааа незнам ни ја брат, П'кау...
Туј те цену брат, Ѓоковиќ ми е најантипатична тенисерска фаца.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103

Туј те цену брат, Ѓоковиќ ми е најантипатична тенисерска фаца.

Еден од најдобрите е, тука нема негирање, и веројатно тоа толку го полни со самодоверба, што мисли дека однапред го „оправдува“ за секакво однесување. Као, и да згреши и навреди некого со имитациите, ќе се „извини“ на теренот.