Искрено немам време да го гледам ова, малку распоредот ми е зафатен со факултетот, пробувањето за да се вработам и љубовта, ама од мене има палец. Имам гледано нешто од Dancing with the stars, ми се допаѓа. Сега, не може да се очекуваат професионални изведби, сепак едниот е ѕвезда која не е толку про за танцување. Но, МРТ изненадува. Откупи неколку добри серии, а со ова само ја зголемуваат репутацијата кај мене, додека на другите канали оди само надоле. Се што не е Турски шит (Проклет да е денот кога почна Шехерезад да се емитува, таа беше старт на се), Велики брат, фарма
и слични такви срања каде основна цел е да се измери човековата глупост, е супер.
Се надевам дека шоуто ќе има гледаност и дека ќе биде интересно. Уште еднаш МРТ има палец за ова.
и слични такви срања каде основна цел е да се измери човековата глупост, е супер.Се надевам дека шоуто ќе има гледаност и дека ќе биде интересно. Уште еднаш МРТ има палец за ова.
ќе продолжам да го гледам
, океј се инаку ..
Од кај знаеш па ти, дека се гејци? Да не ти се пуштаа?
Не си геј ако знаеш да играш, танцуваш, ами ако си дудук во тоа нозете. Поздрав. 
А за фаворит немам никој посебно.