Aхам,судбината може да се контролира и управува,ајде ќе си знаеме од сегаИ двете!
Добро ако не се согласуваш со моето мислење во ред сеедно ми е ..Aхам,судбината може да се контролира и управува,ајде ќе си знаеме од сега
Aко ти беше сеедно немаше да ја напишеш втората реченицаДобро ако не се согласуваш со моето мислење во ред сеедно ми е ..И онака во сите твои постови секаде ти си во право..
шо сакаш да кажешПа јас ти давам нешто да гледаш,да можеме да дискутираме ти нешто со перење на мозоци и документарци ми збориш како да ти давам оние Зитгис или како и да се викаа,вака не знаеш на што целам чим ти дадов да гледаш за Баба Ванѓа
Mислам дека не би се трудел да те разубедувам,само ќе кажам дека женава имала опасни моќи,иделе кај неа од просјаци до најголеми претседатели имала способност не само да го гледам минатото туку и иднината што ќе ти се случи,од тука сум скоро убеден дека судбина постои.шо сакаш да кажеш
баба ванѓа ни ја предвидува судбината едно друго
и Настардамос предвидувал па шо ??
предвидувачи у светот на судбина еден тон само колку од тие се точни брат
нели ја предвидуваа сидбината на светот....или само перење пари бесе тоа...пропаганди за перење на мозокот на луѓето
Mислам дека не би се трудел да те разубедувам,само ќе кажам дека женава имала опасни моќи,иделе кај неа од просјаци до најголеми претседатели имала способност не само да го гледам минатото туку и иднината што ќе ти се случи,од тука сум скоро убеден дека судбина постои.
Поздрав
аааа милиш дека некаде е напишано тоа или некој како ке каже ??Како бе сами си ја кроиме судбината? не разбирам.. ти сам/а си кроиш да сретнеш некој кој можеби ќе има доста значајна улога во твојот живот или па некој да си замине од животот ? сам/а си кроиш да те бутне кола или да те ограбат или било шо? стварно не ми е јасно како може сам да си „искроеш“ овакви работи.......![]()