Судбина

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Aхам,судбината може да се контролира и управува,ајде ќе си знаеме од сега
Добро ако не се согласуваш со моето мислење во ред сеедно ми е ..;)И онака во сите твои постови секаде ти си во право..

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Па јас ти давам нешто да гледаш,да можеме да дискутираме ти нешто со перење на мозоци и документарци ми збориш како да ти давам оние Зитгис или како и да се викаа,вака не знаеш на што целам чим ти дадов да гледаш за Баба Ванѓа
шо сакаш да кажеш
баба ванѓа ни ја предвидува судбината едно друго
и Настардамос предвидувал па шо ??
предвидувачи у светот на судбина еден тон само колку од тие се точни брат
нели ја предвидуваа сидбината на светот....или само перење пари бесе тоа...пропаганди за перење на мозокот на луѓето

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
шо сакаш да кажеш
баба ванѓа ни ја предвидува судбината едно друго
и Настардамос предвидувал па шо ??
предвидувачи у светот на судбина еден тон само колку од тие се точни брат
нели ја предвидуваа сидбината на светот....или само перење пари бесе тоа...пропаганди за перење на мозокот на луѓето
Mислам дека не би се трудел да те разубедувам,само ќе кажам дека женава имала опасни моќи,иделе кај неа од просјаци до најголеми претседатели имала способност не само да го гледам минатото туку и иднината што ќе ти се случи,од тука сум скоро убеден дека судбина постои.
Поздрав

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
Mислам дека не би се трудел да те разубедувам,само ќе кажам дека женава имала опасни моќи,иделе кај неа од просјаци до најголеми претседатели имала способност не само да го гледам минатото туку и иднината што ќе ти се случи,од тука сум скоро убеден дека судбина постои.
Поздрав

добро другар значи ти ми вадиш докази така
ти вакам и јас....од гредачи на судбина преживеавме и 5-6 пати крај на светот
и тоа е гледање на судбината нели
ни сакам да се трудиш ни па се трудам да ти докажам само си коментирам другар :)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Нјлесно е да се вадиме на тоа дека, таква ни била судбината или така ни било пишано-НЕ! Единствениот пат за да ја предвидиш твојата иднина е да ја креираш самиот.

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
Како бе сами си ја кроиме судбината? не разбирам.. ти сам/а си кроиш да сретнеш некој кој можеби ќе има доста значајна улога во твојот живот или па некој да си замине од животот ? сам/а си кроиш да те бутне кола или да те ограбат или било шо? стварно не ми е јасно како може сам да си „искроеш“ овакви работи....... :)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
Како бе сами си ја кроиме судбината? не разбирам.. ти сам/а си кроиш да сретнеш некој кој можеби ќе има доста значајна улога во твојот живот или па некој да си замине од животот ? сам/а си кроиш да те бутне кола или да те ограбат или било шо? стварно не ми е јасно како може сам да си „искроеш“ овакви работи....... :)
аааа милиш дека некаде е напишано тоа или некој како ке каже ??
или па судбината решила ( да тргнам од мене ) да сум пола човек или нешто друго ???