Според што ги цените луѓето?

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,007
3,215
1,143
Искреност ценам...
Највеке од се...
Па потоа доага хуморот кај некој...
Хуманоста кај лугето исто така ја ценам.
 

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,279
1,898
1,133
Хм...од каде да почнам..ценам искреност пред се, лојалност, доследност, смиреност...ценам едноставност и оригиналност кај луѓето, ценам алтруизам, добри манири....мислам дека е доволно :)
 

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
Ценам лојалност,дисциплинираност,оригиналност,добро однесување,итн,итн....но дури скоро сватив дека сепак искреноста ми била најважна.
 
  • Like
Реакции: МиГ 21

Keepitreal

Полноправен Член
3 мај 2013
78
38
18
Лојалност, чест, верност, љубов и почит. Мислам дека овие се доволно.
 

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
178
180
643
behind you!
трудољубивост, солидарност, алтруизам, креативност а уште повеќе оригиналност, посветеност..
 
  • Like
Реакции: Keepitreal

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
Искреноста... без разлика дали ќе повредам некој или не...најубаво е да се биде искрен...ми се гади од сите тие фарси,лицемерни луѓе...
што на ум-то на друм