Специјален поздрав до...

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Одамна не сум поздравил некого па да почнам ако не во еден пост ќе се префрлам во два поздрав до Saladin јууу јуу ју гуууд Emma.T зумба ЛАЈК ЛАЈК Kitty згодна мачка redhead само "еднашка" parvati тга за југ(Скопје) МериСелест заљубената во Ч Марија форевр бизи грл Solstice увек сериозен фраер
1.gif
А јас извини кај сум?! :place

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ајјј тебе те чував за посебен специјален најголем поздрав и таман да пишам ти ми го расипа,не сум те заборавил траблче(hug)
Luffy_x_Nami__Big_hug_by_Stromer.jpg
Ааааа ораит, ја се дубоко извињавам :sreken фала на поздравооооот, веќе нема да расипувам ништо ај промис (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
  • Ми се допаѓа
Реакции: alba and Сара.13

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Aristokrat Trouble Saladin parvati
Аристократе, те (hug) , не сум форевр бизи јас сум форевр во движење околу јадрото.
Морав да опишам вака прохемиски зошто Саладин во последно време само така ме опишува : )))
Траблке ти што така активна на форумов??? те гуш гуш и тебе : ))
А парвати е тагнат не дека сакам нешто специјално да му кажам, туку зошто некако во пакет ми иде низ муабетов: )))

оваа е за него : ))
И така гушка и поздрав до сите : ))

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Aristokrat Trouble Saladin parvati
Аристократе, те (hug) , не сум форевр бизи јас сум форевр во движење околу јадрото.
Морав да опишам вака прохемиски зошто Саладин во последно време само така ме опишува : )))
Траблке ти што така активна на форумов??? те гуш гуш и тебе : ))
А парвати е тагнат не дека сакам нешто специјално да му кажам, туку зошто некако во пакет ми иде низ муабетов: )))

оваа е за него : ))
И така гушка и поздрав до сите : ))
Хахахахахахаха премногу ми е хемиска реченицава, да тркнам до 2ра средно па ќе те отпоздравам и јас :D БајДВеј јас си купив пуњач за лаптопот и се вратив назад, форумот не е тоа шо беше коа бев јас, треба да го подигнеме малку како што си беше :sreken