Специјален поздрав до...

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
violetmoon
efi682.jpg

имаш неки добитак,добичеш неке паре из иностранства,
мало си расејана али добро прочиче то, видим ти неки успех у брзо време али пази се непријатеља, имаш неку непотребнију бригу видим главе од рибе,онда видим неки добар глас са даљине, имаш неки удварач црн,неко изненаџење у вези њега...т.е нека средба ....ајде жеља :giggle

:D:rofl:rofl све ми погоди а за удварачи и црни и бели секакви имам:giggle еве и жеља
images

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
сп до JaMi ај да ми гледаш систер одмаааа..

чекам :trca
а систер видим ти неку тежину ал за кратко време испловиче на површину,без бриге.Онда имаш неко двоумење о вези неког дечка,ал имачеш одговор неки за два дана.Аа видим ти и тебе неки успех видим круну ,закитичеш се са неком победом.Имаш неку верност и зашита са мушке стране ,видим ти неки понос за твој рад, онда видим и неко оговарање-еве овде види кокошке-љубоморне другарице,али не могу ти ништа не брини ...стоји ти неки пут у иностранства за кратко време,стоји ти и нека љубав тамо... ајде жеља :D
gledaj.jpg

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
а систер видим ти неку тежину ал за кратко време испловиче на површину,без бриге.Онда имаш неко двоумење о вези неког дечка,ал имачеш одговор неки за два дана.Аа видим ти и тебе неки успех видим круну ,закитичеш се са неком победом.Имаш неку верност и зашита са мушке стране ,видим ти неки понос за твој рад, онда видим и неко оговарање-еве овде види кокошке-љубоморне другарице,али не могу ти ништа не брини ...стоји ти неки пут у иностранства за кратко време,стоји ти и нека љубав тамо... ајде жеља :D
gledaj.jpg
хахахахахааааааааааааааааааааа :rofl:rofl
Сабрине паднав од смеа :rofl

ај сега жеља, си ја замислив..ПУЦАЈ

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
чекај не си ти на ред мене треба на желба да ми гледа:giggle(hug)
аа испуниче ти се жеља уз помоч неке особе,видим ти профил мушки-са сигурносчу испуњивање жеља,ал имаш малу бригу око ове жеље,не брини све че бити у реду само остави временом време :D

Kitty -желбата твоја сеа - ова жеља испуниче ти се са потешкоче,имаш неке душманке које ометају испунивање али у роком од 10 дана жеља че бити исуњена ево видим ти број 10 :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Kitty