брат ако нема организирано некој афтер, сфе ке ви га измочам езеро, сфе : )ЕСП (ептен специјален поздрав) до The_Mayor Trouble TIGERWOMAN31SK parvati Dr.Gonzo и до другите потенцијални членови во експедицијата што ќе го освојува врвот Рамне на 2ри август, во последната фаза од ноќта наречена афтерпарти
И ЦУНАМИ КЕ ИМ НАПРААМбрат ако нема организирано некој афтер, сфе ке ви га измочам езеро, сфе : )
Афтерпарти ќе ни биде или кај мене на плажа или незнам, кај сакате беее.... Ама јас влагам на журка малку да се освежам, да попливамЕСП (ептен специјален поздрав) до The_Mayor Trouble TIGERWOMAN31SK parvati Dr.Gonzo и до другите потенцијални членови во експедицијата што ќе го освојува врвот Рамне на 2ри август, во последната фаза од ноќта наречена афтерпарти
Афтерпарти ќе ни биде или кај мене на плажа или незнам, кај сакате беее....
Хахахаха си имам бе своја лично и персонално А можеме и на Гранит, пошо таму ќе сум сместена блискуЧекај, ти твоја плажа имаш?, или прајш муабет за
Ај ке се договориме.. ама најубо е нормално.. на плажа... да можам Мајорон да го ладам ко ќе губит свест...