Специјален поздрав до...

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
сп до
18.gif
foREVer
18.gif
love0077.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

близнак

Староседелец
21 јуни 2012
169
306
1,063
ЕСП (ептен специјален поздрав) до The_Mayor Trouble TIGERWOMAN31SK parvati Dr.Gonzo и до другите потенцијални членови во експедицијата што ќе го освојува врвот Рамне на 2ри август, во последната фаза од ноќта наречена афтерпарти (drunk):pusi(:|(wave):x

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ЕСП (ептен специјален поздрав) до The_Mayor Trouble TIGERWOMAN31SK parvati Dr.Gonzo и до другите потенцијални членови во експедицијата што ќе го освојува врвот Рамне на 2ри август, во последната фаза од ноќта наречена афтерпарти (drunk):pusi(:|(wave):x

брат ако нема организирано некој афтер, сфе ке ви га измочам езеро, сфе : )

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123

Афтерпарти ќе ни биде или кај мене на плажа или незнам, кај сакате беее.... Ама јас влагам на журка малку да се освежам, да попливам :wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and street_chic

близнак

Староседелец
21 јуни 2012
169
306
1,063
Афтерпарти ќе ни биде или кај мене на плажа или незнам, кај сакате беее....

Чекај, ти твоја плажа имаш?, или прајш муабет за
images
:rofl

Ај ке се договориме.. ама најубо е нормално.. на плажа... да можам Мајорон да го ладам ко ќе губит свест... (drunk):rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and TIGERWOMAN31SK

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Чекај, ти твоја плажа имаш?, или прајш муабет за
images
:rofl

Ај ке се договориме.. ама најубо е нормално.. на плажа... да можам Мајорон да го ладам ко ќе губит свест... (drunk):rofl
Хахахаха си имам бе своја лично и персонално ;) А можеме и на Гранит, пошо таму ќе сум сместена блиску :D