грл френд немој бе со тројки вака, башка кај го најде и фрикот да го редиш во тријаголников, нели знаеш дека тој е садомазохист, ќе ми бара да му пикам моркови во а-отворот за време на рутиалот.
грл френд немој бе со тројки вака, башка кај го најде и фрикот да го редиш во тријаголников, нели знаеш дека тој е садомазохист, ќе ми бара да му пикам моркови во а-отворот за време на рутиалот.
!! ќе си купиш мобилен со кирилица .. !! специјално за ЦРНОБЕЛО !!!
Ajde beee, znam deka si naviknat ti so Dr.Gonzo za tie raboti uhodani ste si odamna, si go imate nati go-daj mi go jaooo sega pa me fakja strav i da ne vi smetam vo trojkavaгрл френд немој бе со тројки вака, башка кај го најде и фрикот да го редиш во тријаголников, нели знаеш дека тој е садомазохист, ќе ми бара да му пикам моркови во а-отворот за време на рутиалот.
Јас еднаш така пробав со триаголници да си играм, каде постоеја 2 остри агли и еден тап, и знаеш што? Само тапиот наеба а јас не бев тој.Ajde beee, znam deka si naviknat ti so Dr.Gonzo za tie raboti uhodani ste si odamna, si go imate nati go-daj mi go jaooo sega pa me fakja strav i da ne vi smetam vo trojkava
I jas nema da sum tap op stop hahahahЈас еднаш така пробав со триаголници да си играм, каде постоеја 2 остри агли и еден тап, и знаеш што? Само тапиот наеба а јас не бев тој.
До нас свите,кои наместо да сме излезени ние сме уклучени на форум,а некои од нас освен што се на форум плус се и на работа
специален поздрав и до еден од скриените
Членови:
Онлајн: 39 (членови: 13, гости: 26)
- melpomena,
- smeker,
- Trouble,
- |o$y(|-|0$0(|@l,
- DarkPassenger,
- LoveDealer,
- Aaliyah,
- Дејмон,
- JaMi,
- DisturbeD
А да влечиме сламки и да видиме кој е тапиот.I jas nema da sum tap op stop hahahah
A da ne lomoti Trouble mnogu mnogu i da odi da spie posho utre e od 8:30 na rabota?! aj sonce vlechi si slamki so Frikon ja otidov da nankam Te sakam najpuno do kaj tebe i nazadА да влечиме сламки и да видиме кој е тапиот.
A da ne lomoti Trouble mnogu mnogu i da odi da spie posho utre e od 8:30 na rabota?! :facepalm aj sonce vlechi si slamki so Frikon ja otidov da nankam Te sakam najpuno do kaj tebe i nazad