Специјален поздрав до...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
SP I od mene do site online posebno do moderatorine :chisto za da ne me karaat radi latinica ama opravdano mi e deka sum od mobilen) :zelen I sekako najspecijalka dooo my wanna be boyfriend The_Mayor :* amaa i do novata mi simpatija na forumov 990Freak :sesrami :D
грл френд немој бе со тројки вака, башка кај го најде и фрикот да го редиш во тријаголников, нели знаеш дека тој е садомазохист, ќе ми бара да му пикам моркови во а-отворот за време на рутиалот.:zelen

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
SP I od mene do site online posebno do moderatorine :chisto za da ne me karaat radi latinica ama opravdano mi e deka sum od mobilen) :zelen I sekako najspecijalka dooo my wanna be boyfriend The_Mayor :* amaa i do novata mi simpatija na forumov 990Freak :sesrami :D
!! ќе си купиш мобилен со кирилица .. !! специјално за ЦРНОБЕЛО !!!
Инаку ја поздраФче да удрам до Sarah со песната .. хмм .. хмммм .. лоадинг ............................................................. аха ! ламбичка !!

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
грл френд немој бе со тројки вака, башка кај го најде и фрикот да го редиш во тријаголников, нели знаеш дека тој е садомазохист, ќе ми бара да му пикам моркови во а-отворот за време на рутиалот.:zelen
Ajde beee, znam deka si naviknat ti so Dr.Gonzo za tie raboti ;) uhodani ste si odamna, si go imate nati go-daj mi go :zelen jaooo sega pa me fakja strav i da ne vi smetam vo trojkava :p :D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ajde beee, znam deka si naviknat ti so Dr.Gonzo za tie raboti ;) uhodani ste si odamna, si go imate nati go-daj mi go :zelen jaooo sega pa me fakja strav i da ne vi smetam vo trojkava :p :D
Јас еднаш така пробав со триаголници да си играм, каде постоеја 2 остри агли и еден тап, и знаеш што? Само тапиот наеба а јас не бев тој.;)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Trouble

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
До нас свите,кои наместо да сме излезени ние сме уклучени на форум,а некои од нас освен што се на форум плус се и на работа
специален поздрав и до еден од скриените (inlove)
Членови:

1. melpomena,
  2. smeker,
  3. Trouble,
  4. |o$y(|-|0$0(|@l,
  5. DarkPassenger,
  6. LoveDealer,
  7. Aaliyah,
  8. Дејмон,
  9. JaMi,
  10. DisturbeD
Онлајн: 39 (членови: 13, гости: 26)

СПецијален поздрав и до мене до сите наброени....и Мели ти посакувам интересно и брзо да ти помине времето на работа :*

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena