Сега чичко Даре ке ви објасни што треба да правите, ја на пример немам таков проблем, добро кога ептен ке упаднеш со непознати неможеш од одма да имаш ист начин на комуникација како со тие што ги знаеш цел живот, на почетокот се е некако по пластично....Мене ми се има случено кога бев средно ( 15-16 год) и нели нормално почував да излегувам со девојки ова-она знаеш, и сега на моменти ме фаќаше некоја тинејџерска трема, морав да се покажам, мада девојките на тие години беа далеку поизгубени од мене, али нема везе.. Пред таков важен састанак обично станував сабајле 5 мин. порано, ке оидев во ВЦ и пред огледало ке почнев да си делам комплименти. Нешто во стилот: Ти си Даре најачи, најпаметен, најубав, најсекси хаха и така одпосле кога ке завршев со ритуалите, таков полн со самодоверба, ретко која женска ми мавнала корпа......па сеа незнам ова дали е слично со тој проблем, ама вреди да се проба... ништо не те кошта може ке има подобрување па ке викнеш некаде на пиво и скара да те пробаме како ти иде муабетот со непознати