Совршено злосторство

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
4,738
5,273
1,183
Disco
http://edition.cnn.com/2008/CRIME/05/21/smiley.face.killer/

Изгледа дека е возможно...

Има и друга категорија убиства, кога државата/репресивниот апарат убиваат `неподобни` лица а нивната смрт останува неразјаснета. Што не носи до друго прашање - дали во случај државните органи да сметаат дека нечија смрт е `пожелна` поради `национален интерес` - тогаш убиството не е убиство?!

Сепак најсовршениот убиец се наоѓа во РМ, крајно ладнокрвен, страшен и немилосрден створ кој не се двоуми никогаш.
 
  • Like
Реакции: Io Sono and MoonFairy