Совети од жените за мажите

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Ај да ми помогнете мене т.е да ме оправите :D
Првпат ми доаѓа некое чудно интересно чуство околу една прекрасна девојка.Чуствувам позитивни вибрации и од нејзина страна.Проблемот е што пре пре премногу добро се познаваме, веќе подолго време и не дека ми е страв да го направам првиот чекор, туку ми е страв „што ако не испадне“ нема ни да се погледнеме во очи.
Девојката не е некоја растури куќа или пачавра.Баш онака ко шо си сакам јас ^^

Џа или бу?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
ако ви се свиѓа некое девојче, битете упорни, ама не замарајте..
нем случајно да напињате у дено по 623765926р542 пати за на кафе, да се видете и др..
не и пишувајте (не и се јавувајте ) цело време, така по ретко колку да и дадете до знаење дека мислете на неа.... :)
а ако не можеш без неа? :)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ако женските знаат што сакат јас имам ферари у гража! Најголемата лага што ја кажуват девојките абе не е се до изгледот карактерот е побитен! Голема грешка најбитен и е изгледот ако не си допаѓаш како изгледаш бадијала напнуваш. Сеа ќе фатат муабети пристапи и слично ма ништо од тоа треба само едно најбитно да и се допаднеш и да разбереш дека и се допаѓаш оти се чудни жениве ..

Бла бла бла,не гледаат сите изгледот.Тоа да ти биде јасно.Што ако е лепотан а секој ден ме навредува,ме тепа и ме понижува?Треба да го сакам?Едно големо НЕ!И ние женските имаме гордост.
Ај од машки аспект.Би бил ли ти со некоја девојка која ке те омаловажува и искористува а е многу убава и пола град трча по неа?
Машките не гледаат ли надворешен изглед?(не сите)Така да такво етикетирање НЕ.
И да,некогаш е најважен и пристапот.Да ми се доближи мене дечко и да ме залапа или веднаш да ме праша ке ми бидеш ли девојка(што звучи нападно)секако дека ке го одбијам.
Ама со вакви мислења нормално дека не се стига никаде.
Има една ситуација на која бев сведок.Едно девојче која е просек или не е јака п*чка за кои некои машки се изразуваат така сакаше да се запознае со еден тип во диско и рече само едно големо не,таа е под мојот просек и што ке речеш за тоа?значи сепак постојат и машки кои бираат по изгледот.

Шмекси ако си толку сигурен дека и таа ти прака позитивни знаци зошто не пробаш?Кажи и па што биде нека биде.Зошто ако ти ја лапне некој друг на крај секогаш ке се прашуваш што би било кога би и признал за твоите чуства?Можеби таа чека на тебе затоа не губи време.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
36
Скопје
Бла бла бла,не гледаат сите изгледот.Тоа да ти биде јасно.Што ако е лепотан а секој ден ме навредува,ме тепа и ме понижува?Треба да го сакам?Едно големо НЕ!И ние женските имаме гордост.
Ај од машки аспект.Би бил ли ти со некоја девојка која ке те омаловажува и искористува а е многу убава и пола град трча по неа?
Машките не гледаат ли надворешен изглед?(не сите)Така да такво етикетирање НЕ.
И да,некогаш е најважен и пристапот.Да ми се доближи мене дечко и да ме залапа или веднаш да ме праша ке ми бидеш ли девојка(што звучи нападно)секако дека ке го одбијам.
Ама со вакви мислења нормално дека не се стига никаде.
Има една ситуација на која бев сведок.Едно девојче која е просек или не е јака п*чка за кои некои машки се изразуваат така сакаше да се запознае со еден тип во диско и рече само едно големо не,таа е под мојот просек и што ке речеш за тоа?значи сепак постојат и машки кои бираат по изгледот.

Шмекси ако си толку сигурен дека и таа ти прака позитивни знаци зошто не пробаш?Кажи и па што биде нека биде.Зошто ако ти ја лапне некој друг на крај секогаш ке се прашуваш што би било кога би и признал за твоите чуства?Можеби таа чека на тебе затоа не губи време.:)
Врска нема жена ќе пребира и на крај ќе искочи онаа поговоркана “Убавите круши свињите ги јадат“ . Денес бар кај нас се повеќе се цени изглед статус од карактер како може некоја да оцени од далеку каков си туку по дифолт да ти каже не? Се повеќе ја разбирам онаа теорија колку си поголем кретен и идиот кон нив ќе те сакат и ценат се повеќе во спротивно би им бил се друго освен љубовник!

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno and Ghtalpo

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
A чекај бре,мажи не пребираат или тие се цвекиња за мирисање?|-(
Не ги ставај сите жени во исти кош.Барем јас не ја гледам материјалната и надворешната убавина така да не се гледам јас во тој круг во кој зборуваш.
И тоа што ти не си успеал во љубовта не значи дека мора да е така како што зборуваш.
Јас не велам дека нема некои кои не ја гледаат надворешната страна и материјалната.
Еве ако зборуваме по твојата логика познавам многу убави девојки кои имаат грди дечковци ама сепак има мегу нив љубов,доверба и ценење.Тоа е најважно во една врска.Без тоа ништо,ич не сакам да се пофторувам.
И не ми одговори на прашањето дали би бил со некоја која те користи а е убава?Ама за кого како.
Аман со тоа жените вакви жените онакви,ко вие да сте совршени па ништо не ви фали.

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
а ако не можеш без неа? :)
мора така.. постепено... затоа шо ако почнеш ногу да ја замараш ќе и станеш досаден и одбивен, ќе почне да те избгнува.. а со тоа ќе ти биде уште потешко.. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
Ај да ми помогнете мене т.е да ме оправите :D
Првпат ми доаѓа некое чудно интересно чуство околу една прекрасна девојка.Чуствувам позитивни вибрации и од нејзина страна.Проблемот е што пре пре премногу добро се познаваме, веќе подолго време и не дека ми е страв да го направам првиот чекор, туку ми е страв „што ако не испадне“ нема ни да се погледнеме во очи.

пробај.. штом чувстуваш позитивни вибрации и од нејзина страна дефинитивно пробај.. не ја оставај да чека.. :)