Бројче по ПП и ќе се најдемеНекој знак за препознавање?![]()

Бројче по ПП и ќе се најдемеНекој знак за препознавање?![]()

,se zapoznavme i so @ipopovski koj doagja prv pat na sobiranka i prijatno ne iznenadi
,generalno pozitivno pa za naredna da bideme vo pogolem broj ! 

Мене ако приметивте ме немаше две три недели, потонав во учење, а никако да положамПовеќе ќе сме, јас, ти, @Ita, @Saladin, @Electra, @Ѕвездичка
@malo, @Solstice, @Pica pica, @Makedonec ... вие ќе доаѓате?
D
незнам дали таговите работат али еве јас ќе ги спомнам и прашам по желба на неколку тука дали би на некое кафе @Saladin @Ita @Beauty&Beast @Aristokrat @incognito @Baknuvalka @Electra @ipopovski @Outrider @existence @Makedonec @incule @Iris* @violetmoon @bliznaci и сите останати кој не ги тагнав нека пишат па да се договориме 

Каква чест да ме тагнат.Мислам дека помина долго време и ова е крајно не сериознонезнам дали таговите работат али еве јас ќе ги спомнам и прашам по желба на неколку тука дали би на некое кафе @Saladin @Ita @Beauty&Beast @Aristokrat @incognito @Baknuvalka @Electra @ipopovski @Outrider @existence @Makedonec @incule @Iris* @violetmoon @bliznaci и сите останати кој не ги тагнав нека пишат па да се договориме
![]()

Зависи дали си еднојајчан или двојајчан Близнак....шалаЈа сакам да дојдам,само никој не кажува кај ќе бидеме.И кој ден ќе биде собиранката.