Драги жители на форумот црнобело точка ком, огромна част и удоволствие ми е да ви саопштам една врло интересантна и радосна вест, а тоа е дека се организира најмасовна собиранка досега и сите треба да дојдиме од сите градови и села дури и тие што се у облаци да се симнат и да дојдат на величествената собиранка, која ќе биде legen...wait for it...dary. Прибидејќи сите ги мразиме скопјаништава што организираат собиранки нон-стоп у Скопје ко демек не знам што, оваа собиранка нема да биде у Скопје и затоа треба да присуствуваме сите пошто ќе ни одговарат на сите што сме форумџии тука на форум црнобело точка ком, значи драги членови и членки собиранкана че ја одржаваме вов Срцено на Македонијана во градот што се викат Прилеп Ебаго (на скопски Прилеп Тибам) и тоа за време на најмасовното локање на пиво и ждерење на скара таканаречено ПивоФест ту таузендс енд твелв на дванаести Јули (12.07.2012) точно 5 месеци и 9 дена пред крајот на светот, па мислим стварно редно време ќе биде да се собереме цел црнобело свет и да се забавуваме до раните утрински часови што би рекле некои паметни што се праат многу ко мене. Слушајте сега ваму значи! Да не повторувам, што и да праите и да имате планирано откажете и на 12-ти да бидете испод Марковине Кули кај што Марко му го истресе гзот на Херкулес. Има доволно време за пријавување и договарање, че напрајме све шо требвит со сите марифети и салтанати и ондак то бре човеци шо да ви кажам друго, се гледаме на 12-ти на ПивоФест, еве и прилепчаништава сега ќе се убацат и ќе пишат и со нив да се договориме и на 12-ти 7-ми (дванаесетти седми) да се видимо бре сви ови луди, нелуди и полулуди човеци што смо туј на форум.
Ако на некоја членка не и е јасно нешто нека ми пише во припејт! За подетални информации членовите може да се обратат во припејт или во постпејт кај некоја прилепчанка. Поздраф!