Собиранки.... (договарање - тука)

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
значи на 13 ти ке биде највесело ... (party)
На 13 јули, петок, ќе пеат Кросроадс Блуз бенд, Влатко Стефановски и Кiрил Џајковски.
:wavespin

мене појако ми е на сарс и дубиоза ! :D
ама вкус и вкус.. не дека Влатко не чини, најдобар гитарист на балканот, нема сомнежи, ама овие пак прават атмосфера, лани ко бев Битола за нив лудници беше! До 4 и пол сабајлеее!!!! :D :D

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Туу ако некој иде со воз убаво ќе се наклацка до Прилеп,само кола иде предвид

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Bum-Bum

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Мене многу ми се идит само за бегањево ќе ми е проблем......па за тоа најверојатно нема да дојдам а ако пак случајно со друштво дојдам ќе ве посетам.;)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Жал ми е што ќе ве удостојам со моето отсуство, тогаш ќе бидам на сосема друго место даалеку даалеку од нашата beloved so called Macedonia. Но здравје во друга прилика.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Абе шо ве е**м, има време до 12ти уше месец дена скоро :giggle Кажете за недела дали сакате да се собереме и кое време, пошо ја се пишав прва смена ради тоа ама нешо колешкава ми кенка неможела да биде втора :gjavol Така да кажувајте со време да ја прелажам нешо како демек треба да ги чувам малите на вујко ми, треба да читам лектира, да гледам супер бинго у точно 8 на А1 и морам од дома да следам или ватевр (happy) Ајде дур сум на работа да слушнам мислења па да си се договорам ја со неа ;) Прв на памет ми е parvati (hug) брат доваѓаш?! (wasntme)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Абе шо ве е**м, има време до 12ти уше месец дена скоро :giggle Кажете за недела дали сакате да се собереме и кое време, пошо ја се пишав прва смена ради тоа ама нешо колешкава ми кенка неможела да биде втора :gjavol Така да кажувајте со време да ја прелажам нешо како демек треба да ги чувам малите на вујко ми, треба да читам Капитал од Маркс, да гледам бело глувче у точно 8 на А1 и морам од дома да следам или ватевр (happy) Ајде дур сум на работа да слушнам мислења па да си се договорам ја со неа ;) Прв на памет ми е parvati (hug) брат доваѓаш?! (wasntme)
Fixed.

Недела ми е топ за собири у парк.
Јас сум 90% да не речам сигурен.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble