Собиранки.... (договарање - тука)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Пошто админите се на плата, модераторите на менаџерски договор, членовите на пиво? :)
Не те излажале,не на пиво,може и вино не се одбива:zelen

Сеа само со пиво сака да помине...ЦццЦцц Циција админска, без скара не може... :p
Мислиш нешто лесковачка ова она?
Ејј ако биде тоа осеќам и од Охрид ќе има народ за наредна:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Па вие криете кај се собирате и кои, како да знам јас :)
Се е тајно со онакви качулки низ парк поминуваат некои облечени како кју клукс клан и заминуваат во непознат правец,дури и не е сигурно дали се збираат,ама има легенди(handshake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Hip.Hop_MKD

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Aristokrat и Hip.Hop_MKD трајно отстранети ( осеќам дека ќе не збрише одма по ова).. :D
Јас рака сечам дека наредна носи пиење и јадење се на негов рачун и ќе седи на чело на масата како почесен член,сега се налути и ќе ти докаже колку отоврено срце има црнобело администрација за собиранките на членовите(y)

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Јас рака сечам дека наредна носи пиење и јадење се на негов рачун и ќе седи на чело на масата како почесен член,сега се налути и ќе ти докаже колку отоврено срце има црнобело администрација за собиранките на членовите(y)
Уживај ти, знам зошто прашува.. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Што ви е бе лујџе..Што се губите....
Зашто не кажете кој сме биле,кај сме биле.. :D
До сеа идеме у парк,се соираме помали групи на луѓе...во принцип Скопјани..иако и некој кумановец знае да залете..имаме до сега 4 собиранки напраено,аа Тррабл е организатор...
И сакаме една така поголема собиранка организирана од админот :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Trouble