Па боље е да кажат одма дека е за тркалкање работава, да знае човек што да облечеКој со кого ќе се истркала!
Па боље е да кажат одма дека е за тркалкање работава, да знае човек што да облечеКој со кого ќе се истркала!
За чудење е работава, исто како некој што не сака да дојде на собиранка , да се интересира како поминале другите.Не ми е јасно, па нели кога веќе еднаш ќе се запознаете на собиранката, зарем не си разменувате тел.броеви..оти мора пак тука на форум да отварате тема за собиранки??
А што е после интересно, појма немам
За чудење е работава, исто како некој што не сака да дојде на собиранка , да се интересира како поминале другите.
Воопшто не ми е јасно.
И мене ме снема еден подолг период, а и периодов што иде најверојатно пак ќе ме снемаНе се собравме, јас бев отсутен 7-8 дена тој период.
Ако има кандидати во следниов период би можеле.
@КоњчетоЅвончо ?
биди добар, покани ме и менеУште малку ќе добијам желба да ги поканам овие 4-5 луѓе кои постојано зборуваат за собиранки да дојдете кај мене и да дегустираме вина и пробуваме разни мезиња со истите
Само да прекинете со овој муабет еднаш засекогаш.
Видете се, дознајте дека немате ништо реално за што би разговарале повеќе од 15 мин и да завршите со тоа
Август ќе бидам послободен, ако има можност може да организираме мала собиранка.И мене ме снема еден подолг период, а и периодов што иде најверојатно пак ќе ме снема
Се уморив веќе :/
Може да се организира зашто да не само што јас тек од Септемви ќе можам да ве дружам. Нема да сум тука цел Август.Август ќе бидам послободен, ако има можност може да организираме мала собиранка.